vacature-kozijnen-monteur Onze voordeur past perfect bij de stijl van onze woning

Zijn uw houten kozijnen aan vervanging toe? De professionals bij Koster Glas en Kozijnen vervangen uw kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in een handomdraai voor isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme varianten.

Lees verder

 

 

 

 

 

 

 

 

 


vacature-kozijnen-monteur Zekerheid met kunststof kozijnen

De voordelen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien hoeven we niet vaak meer uit te leggen. Die zijn inmiddels bekend. Maar let op….

 

Lees verder

 

 


 

vacature-kozijnen-monteur Vacature kozijnen monteur

Het vakmanschap en kwaliteitsbewustzijn van onze medewerkers heeft er mede voor gezorgd dat wij groeien. Daarom zijn we op zoek naar een:

Ervaren en zelfstandige kozijnen monteur [40 uur]

Bekijk vacature

 

 


 

Met een veranda zit u het hele jaar buiten

Het zomerse weer is voorbij. Dat mag duidelijk zijn. De loungekussens kunnen weer naar zolder en de parasol terug in de hoes. Of toch niet?
Met een veranda aan uw woning kunt u praktisch het hele jaar rond genieten van outdoor living. Dankzij deze overkapping blijven uw stoelen en kussens gewoon buiten. Ook uw tijdschrift en tafelkleed blijven droog.

Lees verder

 

 

 


 

14449982_1051811044939297_9221675425895527206_n

Bijzondere vormen raamkozijnen en deurkozijnen

Laat een kind een raamkozijn tekenen en u krijgt een vierkant te zien. Ook een voordeur heeft vaak vier hoeken van negentig graden in een kindertekening. In de realiteit zijn tal van vormen ramen en deuren te vinden.

Lees verder

 


 

beter-wonen-magazine

Beter Wonen Magazine

Bekijk nu het Beter Wonen Magazine

 

 

 

 


 

 

KK_Jan-1-5

Op zoek naar kunststof kozijnen - 5 redenen om de showroom te bezoeken

Waar begint u als u uw houten kozijnen wilt vervangen voor kunststof kozijnen? Op internet? Of stapt u een professionele showroom binnen om u te laten informeren?
In een showroom ervaart u de producten en laat u zich bijpraten over de mogelijkheden. Zo krijgt u de kans om een kunststof kozijn naast een houten kozijn te leggen. U ziet met onze houtnerf structuur nauwelijks meer het verschil tussen kunststof en hout.

Lees verder

 

 


 

koster-glas-kozijnen-deuren 5 tips voor een veilige voordeur

Uw voordeur dient als visitekaartje. Groot voordeel bij Koster Glas & Kozijnen is dat u behalve een mooie voordeur ook een veilige deur heeft. Belangrijk, want we moeten ons achter gesloten deuren veilig kunnen voelen in ons eigen huis.

Lees verder

 

 


 

Kies de juiste dakkapel

Het voorjaar staat voor de deur. Op de een of andere manier krijgen we daardoor opruimdrang en gaan we op zoek naar ruimte. Zowel in het hoofd als in de woning. Dat is vermoedelijk de reden dat de vraag naar dakkapellen in onze showroom zo groot is.

Lees verder

 

 


veranda-kopen

Tijd voor een veranda

Het is er nú de tijd voor: een veranda. Zodra de temperatuur het ook maar een beetje toelaat, kunt u namelijk al genieten van uw overkapping. En tot eind mei 2017 profiteert u bovendien van de voorjaarsactie van onze Pallazzo veranda’s.

Lees verder

 

 


KK-1

Waar let u op bij de aanschaf van kunststof kozijnen?

De keuze voor kunststof kozijnen heeft u gemaakt. De voordelen zijn u meer dan duidelijk. Maar u bent er nog niet: waar moet u op letten bij de aanschaf ervan? Wij geven u graag een aantal tips.

Lees verder

 

 


 

13413588_973970086056727_4009545214418006931_n

Het consumentenvertrouwen zit goed in de lift, zo merkt eigenaar Bennie Koster vanuit de showroom van Koster Glas en Kozijnen in Groningen. “Mensen durven weer te investeren,” merkt hij.

De bezoekers die Koster ontmoet in de showroom aan de Lavendelweg in Groningen komen tegenwoordig goed geïnformeerd binnen. “Ze weten wat ze willen. Vaak hebben ze op internet al de voordelen van kunststof kozijnen ontdekt. Daar hoef ik ze niet meer van te overtuigen,” weet eigenaar Bennie.

Lees verder

 

 


 

image001

 


 

 

kosterlogo

 

Van kunststof kozijnen tot FC Groningen
Bennie Koster is al meer dan 30 jaar actief in de kunststof kozijnen branche. Zes dagen per week denkt hij vanuit Koster Glas en Kozijnen in Groningen alleen maar aan kunststof ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en veranda’s. In het weekend is het voetbal dat de klok slaat. Lees verder >

 


 

Bekijk onze Beter Wonen magazine!

beterwonenmagazinejuni


 

kosterlogo

 

Koster Glas en Kozijnen heropent op zaterdag 21 maart a.s. de showroom aan de Lavendelweg in Groningen. Op de oude vertrouwde locatie dus, maar met een splinternieuwe showroom.
Lees verder >


 

 

advertentie-koster

 

image001