Openslaande -deuren │ Koster Glas en Kozijnen Groningen

Openslaande -deuren │ Koster Glas en Kozijnen Groningen

Creëer extra licht en ruimte met openslaande deuren

Met openslaande deuren creëert u behalve sfeer vooral een ruimtelijk gevoel. Als de tuindeuren openstaan, betrekt u namelijk de tuin of het terras bij de woning. Zijn de tuindeuren gesloten dan haalt u dankzij de hoeveelheid glas extra daglicht naar binnen waardoor alles binnen mooier lijkt.

U stelt uw openslaande deuren zelf samen. U kiest onder meer profiel, kleur (150 keuzes) en structuur (hout, mat of metallic). Het is maar net wat past bij uw smaak en de stijl van uw woning.

Onze tuindeuren lijken dankzij de Hollandse Hoek® (rechte hoekverbinding) exact op hout, maar zowel de tuindeuren als de kozijnen zijn in de Select Windows fabriek gemaakt van sterk isolerende kunststof profielen.
 Voor wie denkt dat kunststof tuindeuren voorzien zijn van de minder fraaie scharnierkapjes van vroeger, heeft het mis. Net als voor al onze kunststof deuren gebruiken we ook voor openslaande deuren al jarenlang de slanke rolbandscharnieren.

Isolerende en onderhoudsarme tuindeuren

Geniet in alle rust van uw tuindeuren. Ze zijn behalve isolerend en inbraakwerend bovenal: onderhoudsarm. U hoeft uw tuindeuren dus nooit meer te schilderen. En kiest u voor Screenline® raamdecoratie, dan hoeft u er helemaal nooit meer naar om te kijken. Bij Screenline® zitten de jaloezieën namelijk tússen het isolatieglas.

Openslaande deuren versus schuifpui

Bij mooi weer gaan beide deuren open en betrekt u uw tuin bij uw woning. U haalt het buitengevoel eenvoudig naar binnen. Heeft u een kleinere tuin en daardoor minder ruimte voor de openslaande deuren, kies dan voor een ruimtebesparende schuifpui. Een schuifpui of tuindeuren maken uw woning geen centimeter groter, maar dat lijkt dankzij de hoeveelheid glas wel zo. En dat merkt u in de waarde van uw woning.

Unieke Hollandse onderdorpel

Voor de finishing touch van uw tuindeuren, adviseren we onze Hollandse dorpel: een zwarte of antracietkleurige onderdorpel van kunststof die sterk lijkt op natuursteen, maar veel goedkoper en duurzamer is en bovendien beter isoleert.

Voordelen van  tuindeuren
 
- u creëert extra licht en daardoor een gevoel van ruimte;
 - mooie verbinding van huis en tuin;
 - 15 jaar garantie op de openslaande deuren, de kleur/structuur en 10 jaar garantie op de montage;
 - isolerend, onderhoudsarm en inbraakwerend (SKG*** beslag);
 - voorzien van het VKG-keurmerk;
 - mooie mogelijkheden voor Screenline® raamdecoratie.

Bezoek onze showroom in Groningen

Wilt u meer weten over onze openslaande kunststof deuren? Neem dan contact met ons op of bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.