arrow_drop_up arrow_drop_down

Fraaie, gemakkelijke en braakveilige deuren

Wilt u ook een prachtige en een braakveilige deur?

U wilt natuurlijk  een fraaie deur die talloze jaren zonder enig probleem meegaat. U maakt er immers vaak gebruik van. Bovendien staan deuren altijd in het zicht. De uitstraling, afwerking en het gemak waarmee u deze bedient, is dus essentieel. Zelfs nog belangrijker is de braakveiligheid van uw deur. Deze wilt u feilloos hebben, zodat inbrekers niets kunnen beginnen.

Bekijk onze verschillende soorten deuren

Kunststof deuren

Houten deuren

Aluminium deuren

Glazen deuren

Binnen deuren

Garage deuren

Prachtige deuren te koop in Groningen

Zowel onze houten- als kunststof deuren zijn in alle opzichten bijzonder fraai. Onze kunststof deuren kennen vooral vele voordelen: ze zijn onderhoudsarm, ze zijn duurzaam, brandvertragend, milieuvriendelijk en natuurlijk inbraakveilig. Bovendien kunnen onze deuren in een profiel geleverd worden dat niet valt te onderscheiden van een natuurlijke houten deur. Houten deuren kennen natuurlijk weer andere voordelen, waarover wij u graag adviseren. U bent van harte welkom in uitgebreide showroom in Groningen. 

Specialist op het gebied van deuren

Wij leveren en installeren dagelijks naar tevredenheid van onze klanten kunststof en houten deuren. Onze montage en plaatsing van hang- en sluitwerk voldoet ook aan het politiekeurmerk veilig wonen. Bovendien zijn wij een officiële VKG-dealer met het VKG-keurmerk. Graag horen wij wat wij voor u mogen betekenen. 

De voordelen van onze deuren op een rij

Graag zetten we voor u op een rij welke voordelen de deuren bij Koster Glas en Kozijnen hebben. Ze zijn:

  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Duurzaam
  • Brandveilig
  • Milieuvriendelijk
  • Inbraakveilig
  • U bent welkom in onze uitgebreide showroom

Meer weten over onze deuren?

Wenst u meer informatie over onze deuren of bent u benieuwd naar de prijzen van de deuren? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.

Wij gebruiken cookies