Garagedeuren

Kwaliteit staat dus voorop. Niet voor niets geven wij 10 jaar garantie!

De ene garagedeur is de andere niet

Voor de betere garagedeuren kunt u bij ons terecht. Wij bieden een groot assortiment sectionaaldeuren en elektrische deuren, met verschillende designs en kleuren, prima veiligheidssystemen en slimme aandrijfsystemen. 

Voor elke garage hebben wij een perfecte Hörmann garagedeur. Bij Koster Glas en Kozijnen kunt u kiezen uit diverse soorten garagedeuren met verschillende dessins en kleuren.

Sectionaal garagedeur

De meest verkochte garagedeur is de sectionaal deur. Een sectionaal deur is een garagedeur die recht naar boven wordt geschoven en zo via een rails onder het plafond van uw garage rolt. Dit systeem bespaart u zowel ruimte in de garage als daar buiten.

Uw inrit blijft vrij en u kunt dus tot vlak voor de garage parkeren.

Geruisloze elektrische bediening

Houdt u van gemak? Kies dan voor een garagedeur met elektrische aandrijving. U heeft de keuze uit een afstandsbediening, een codeschakelaar, een vingerscanner of een sleutelschakelaar. Met een afstandsbediening hoeft u de auto niet uit om de garagedeur te openen of te sluiten. Erg handig bij slecht weer of in het donker.

Hörmann, de beste garagedeuren

Bij Koster Glas en Kozijnen leveren we uw garagedeuren van Hörmann, gewoon omdat dat de beste garagedeuren zijn. Uw garage wordt goed geïsoleerd en optimaal beschermd tegen weersinvloeden en inbrekers. Door de juiste aandrijfsystemen gaan de deuren snel en praktisch geluidloos open en dicht. Wel zo prettig als u laat thuiskomt en zo snel mogelijk naar binnen wilt, zonder uw buren te storen.


Voordelen van onze garagedeuren


  • Verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren;
  • Uitstekende veiligheidssystemen;
  • Voorzien van een unieke knelbeveiliging voor uw vingers;
  • Optimaal beschermd tegen weersinvloeden;
  • Sectionaal deur is ruimtebesparend en geluidsarm;
  • Vakkundige montage;
  • 10 jaar garantie op het deurblad.

Meer weten over onze garagedeuren?

Wilt u meer weten over onze garagedeuren of over onze garagedeurenprijzen? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.