Onze uitstekende kunststof kozijnen

Onze uitstekende kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen kopen in Groningen

Kunststof kozijnen kopen
in Groningen

Kunststof kozijnen hebben de afgelopen 15 jaar een enorme vlucht genomen in de Nederlandse kozijnenbranche. Waar de bouwtraditie standaard hout toepaste, is nu kunststof het meest gebruikte materiaal bij de kozijnrenovaties. Dit is natuurlijk niet voor niets.


Verdiept of vlak kozijn

Wij leveren 2 soorten profileringen:

 • het verdiepte typische klassieke kozijn: geschikt voor renovaties van oudere woningen.
 • het strakke vlakke kozijn: geschikt voor nieuwbouw en moderne woonstijlen.

De voordelen van kunststof kozijnen:

 • Kunststof heeft uitstekende isolerende eigenschappen;
 • Kunststof kozijnen zijn prijstechnisch zeer interessant;
 • Kunststof kozijnen zijn in veel kleuren leverbaar, keuze uit meer dan 125 soorten;
 • Kunststof kozijnen kunnen worden gefolieerd en zijn dan niet van hout te onderscheiden;
 • Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsvrij. Schilderen is voorgoed verleden tijd, afnemen met een doek is voldoende;
 • Kunststof kozijnen zijn zeer duurzaam, gaan circa 75 jaar mee en zijn daarna nog veelvoudig te recyclen;
 • 15 jaar garantie op uw Kunststof kozijnen;
 • Nederlandse fabricage onder VKG normeringen;
 • Gemonteerd door eigen vaklieden;
 • Alle kunststof kozijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt.
Een kleurrijk leven met kunststof kozijnen

Een kleurrijk leven met kunststof kozijnen

Bij de kunststof kozijnen heeft u een ruime keuze aan kleuren! Kies uit strak wit, warm crème, donker eiken, spargroen, mahonie hout, blank eiken en nog veel meer. De kleurkeuze is groot. In onze showroom kunt u ramen in verschillende kleurstellingen bekijken. Onze kunststof kozijnen zijn allemaal standaard voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan de strengste normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. 

VKG- keurmerk

VKG- keurmerk

Dat de kwaliteit van de kunststof kozijnen hoogwaardig is, wordt nog eens onderstreept door het feit dat de fabricage van de kunststof kozijnen volgens normen van het VKG wordt uitgevoerd.


Ruim 20 jaar zijn wij lid van het VKG. Dit houdt in dat de montage ook nog wordt gecontroleerd. Daarnaast heeft u met dit waarborgfonds een zekerheid van plaatsing en van aanbetaling. Zo bent u er absoluut zeker van dat uw opdracht wordt uitgevoerd en dat u een kwalitatief goed product krijgt waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Zie ook onze andere kozijnen:

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen kennen enkele voordelen ten opzich­te van andere materialen en worden vaak gebruikt voor gerichte toepassingen. Aluminium kozijnen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt als geveluitstekende elementen.


Deurkozijnen

Deurkozijnen

U wilt natuurlijk fraaie deurkozijnen die talloze jaren zonder enig probleem werken. U maakt er immers vaak gebruik van. Bovendien staan deurkozijnen altijd in het zicht. De uitstraling, afwerking en het gemak waarmee u deze bedient, is dus essentieel.

Houten kozijnen

Houten kozijnen

Koster Glas en Kozijnen levert houten producten voor zowel renovatie, restauratie, nieuwbouw en utiliteitsbouw. Wij leveren hoogwaardig ambachtelijk timmerwerk als ook authentiek timmerwerk, waarbij wij oog voor details en uw wensen hebben.

Meer weten over kunststof kozijnen?

Wenst u meer informatie over kunststof kozijnen of bent u benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.