Recente projecten

Onze recente projecten

Kunststof paneeldeur

Kunststof paneeldeur

Deze mooie voordeur hebben wij geplaatst in de wijk Ruskenveen. Het bijzondere aan deze voordeur is het vleugeloverdekkende paneel. Het sierbeslag is van RVS en leverbaar in vele varianten.


Standaard voordeur

Standaard voordeur

Hier ziet u één van de twaalf verschillende standaard voordeuren, waarbij u toch nog de mogelijkheid heeft om zelf uw eigen voordeur samen te stellen. Zo geeft u uw voordeur een geheel eigen karakter.


Dakkapel

Dakkapel

Een dakkapel kan over de totale breedte van een huis geplaatst worden. Op deze manier worden er op uw zolder twee extra slaapkamers gecreëerd! Eigen productie dakkapel

Eigen productie dakkapel

In onze productiehal wordt uw dakkapel door onze eigen vakmensen geproduceerd. Er zijn diverse varianten mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dakkapel met een plat dak, met een sleepdak, met dakpannen of afgewerkt met zink, etc. De keuze is aan u!

Houten erker kozijn

Houten erker kozijn

Een prachtig houten erker kozijn geplaatst in de de Schildersbuurt. Er is rekening gehouden met de originele uitvoering. Deze nieuwe versie is een exacte kopie van de 'oude situatie'. Maar nu uiteraard voorzien van HR++ isolatieglas.


Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Een door de klant zelf samengestelde kunststof voordeur geplaatst in Leek. Het afdakje is afgewerkt met zink en voorzien van nieuwe boeidelen. Naast de deur is Keralit gevelbekleding geplaatst om er een mooi en afgewerkt geheel van te maken. 

Mega schuifpui

Mega schuifpui

Hier ziet u de fabriekshal van onze leverancier Gevelned. Deze megagrote vierdelige kunststof schuifpui van ruim 5 meter breed staat klaar om op transport te gaan naar Groningen waar wij hem gaan plaatsen in de wijk Lewenborg. 


Gezamenlijke dakkapel

Gezamenlijke dakkapel 

In Ruischenbrug hebben wij één dakkapel geplaatst verdeeld over twee woonhuizen. Dit heeft veel praktische voordelen en geeft beide bewoners meer ruimte. Beiden hebben de ruimte benut om een prachtige badkamer te creëeren.

Renovatieproject

Renovatieproject

Mooi project in de binnenstad van Groningen. Het betreft hier een pand met een beschermd stadsgezicht. De bestaande kozijnen hebben we voorzien van nieuwe vaste kaders en draairamen, welke geschikt zijn voor HR++ isolatieglas. 


Balkonrenovatie

Balkonrenovatie

Balkon deur eruit, schuifpui erin! Een compleet flatgebouw aan de Illigaliteitslaan voorzien van nieuwe kunststof schuifpuien. Het vergt wat meer organisatievermogen, maar in twee weken tijd zoveel blije bewoners te zien was geweldig!Modelkozijnen

Modelkozijnen

De woningen aan de Akeleiweg in de wijk Ulgersmaborg hebben een bijzondere ruitvorm, het zogeheten 'wybertjes-model'. Deze nokken zijn vaak moeilijk bereikbaar voor de bewoners om te onderhouden. Door deze kozijnen te vervangen voor een kunststof variant zijn ze onderhoudsarm gemaakt!

Dakkapel

Dakkapel

Het bijzondere aan dit dakkapel is de hoeklijn. Deze is namelijk 20 graden, waarbij wij een verheulde goot geplaatst hebben. Dit houdt in dat de goot onder de dakpannen weggewerkt is wat lekkage voorkomt.Meer weten?

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u nog vragen?

Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.