Het bedrijf

Het bedrijf

Koster Glas en Kozijnen in Groningen is al 40 jaar een vertrouwd adres voor vele zaken in en rondom het huis. Het is hét bedrijf voor het plaatsen van uw kozijnen, deuren en een grote verscheidenheid aan glas. 

Kunststof kozijnen en meer

Onze producten vinden hun oorsprong in het repareren en plaatsen van diverse soorten glas en het monteren van een grote verscheidenheid aan kozijnen. In de loop van de jaren is een groot aantal producten opgenomen in het assortiment zoals: kunststof kozijnen, houten kozijnen, gevelbekleding, dakkapellen, schuifpuien, alle soorten dubbele beglazing, dakvensters, binnendeuren, buitendeuren, voordeuren, polyester dakgoten, raamhorren, zonwering en nog veel meer aanverwante producten. 

VKG-gecertificeerd

Tevens kunnen wij voorzien in onderhoudscontracten voor bestaande kunststof kozijnen. Het kwaliteitsniveau is hoog, mede dankzij de vakkundige monteurs die al vele jaren voor ons werkzaam zijn. Wij monteren en plaatsen hang- en sluitwerk volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Niet voor niets zijn wij een VKG-dealer die het VKG-keurmerk mag voeren. 

Meer weten over ons bedrijf?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u nog vragen? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.