Fraaie aluminium deuren

Aluminium deuren zorgen voor een moderne uitstraling

Aluminium deuren, kozijnen en schuifpuien geven een moderne uitstraling aan uw woning. Het is een licht maar toch sterk materiaal. Aluminium is een duurzaam product en heel belangrijk; het vervormt niet. Het is dus niet gevoelig voor temperatuurschommelingen en wisselende weersomstandigheden.

Aluminium deuren kopen in Groningen

Voor een aluminium deur gaat u naar Koster Glas en Kozijnen. Bij ons vindt u namelijk verschillende soorten aluminium deuren. De modellen van de deuren in kunststof zijn vaak ook in aluminium verkrijgbaar. Wij laten u graag in onze showroom de verschillen tussen kunststof en aluminium zien, maar hier kunnen we u alvast vertellen dat aluminium wat strakker oogt en de deur van nature wat meer glanst. 

Een Aluminium deur is onderhoudsarm en goed geisoleerd 

Aluminium deuren, kozijnen en schuifpuien zijn stevig, veilig en onderhoudsarm. U neemt ze af met een spons en water en omdat ze niet elektrostatisch zijn trekken ze geen stof en vuil aan. Bovendien hoeft u de aluminium deur, net als de kunststof deur, nooit meer te schilderen. En mochten er eventuele beschadigingen ontstaan, dan zijn deze eenvoudig te repareren.

Omdat een aluminium deur voorzien is van een "thermische onderbreking" waardoor het de warmte binnen en hinderlijk geluid buiten houdt, spreken we van een hoge isolatiewaarde bij dit product.

De voordelen van aluminium deuren: 

 • Een aluminium deur is zelf samen te stellen;
 • Aluminium deuren zijn altijd voorzien van een eigen ontwerp;
 • Modern uiterlijk;
 • Licht maar sterk materiaal;
 • Duurzaam en maatvast;
 • Onderhoudsarm;
 • Isolerend;
 • Standaard voorzien van automaatsloten;
 • Inbraakveilig en isolerend;
 • Alle RAL-kleuren en combinaties zijn mogelijk;
 • Ruime keuze aan beglazing en beslag;
 • Neemt geen vocht op, dus roest en rot niet;
 • Vakkundige montage; 
 • Uitgebreid advies. 

Stel uw aluminium deur zelf samen

U kunt met ons uitgebreide advies uw aluminium deur zelf samenstellen. U kiest eenvoudig de lijnen en de indeling van de deur. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de kleur te kiezen. Alle RAL-kleuren en combinaties zijn mogelijk. Bovendien is er een ruime keuze in de beglazing en het beslag. Zo krijgt u precies de deur zoals u deze voor ogen heeft.

Een andere mogelijkheid is de keuze voor een aluminium voordeurpaneel. Deze panelen zijn niet alleen erg mooi, maar ook nog eens ultrasterk dankzij de versterkte aluminium voorplaat. Er zijn tal van ontwerpen mogelijk waarbij u vervolgens zelf de invulling kiest. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen een paneeldeur, maar ook een vleugel overdekkende paneelvoordeur. Uw deur krijgt het aanzicht van een massieve deur zonder dat de vleugel van het deurpaneel zichtbaar is.

Onze aluminium deuren zijn altijd voorzien van een eigen ontworpen glasvezelversterkte dorpel, standaard automaatsloten en elke deur is uitvoerig getest op inbraakveiligheid en isolatie. 

Zie ook onze andere deuren:

Garage deuren

Voor de betere garagedeuren kunt u bij ons terecht. Wij bieden een groot assortiment sectionaaldeuren en elektrische deuren, met verschillende designs en kleuren, prima veiligheidssystemen en slimme aandrijfsystemen.

Glazen deuren

Een bijzondere toepassing in ons deurenassortiment zijn de glazen deuren. Glazen deuren zijn gemaakt van speciaal inbraak werend veiligheidsglas waarin verschillend vormgegeven glaslagen worden toegepast.

Kunstof voordeuren

Op zoek naar een kunststof voordeur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit verschillende soorten kunststof voordeuren.


Meer weten over onze deuren?

Wilt u meer informatie over onze aluminium deuren of bent u benieuwd naar de prijzen van onze aluminium deuren? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.