Kunststof deuren

Kunststof deur met bijpassend kunststof kozijn

Kunststof deuren zijn onderhoudsarm, isolerend en inbraakwerend. Ze zijn voorzien van SKG** deurbeslag en voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wij bieden u een breed assortiment deuren met bijpassend kunststof kozijn.

Aangezien iedereen zijn eigen smaak en voorkeur heeft, kunt u bij ons uw kunststof deur volledig naar uw eigen wensen samenstellen. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod met tal van modellen, kleuren en materialen.

Daarnaast heeft u de keuze uit diverse glassoorten (bijv. glas-in-lood, figuurglas of melkglas), handgrepen, brievenbussen, etc.

Kunststof voordeuren

Op zoek naar een kunststof voordeur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit verschillende soorten kunststof voordeuren.

Wij zijn een echte specialist op het gebied van kunststof voordeuren en hebben vele honderden voordeuren met vele glassoorten. In alle stijlen en met vele opties. Een belangrijk kenmerk van kunststof voordeuren is de mogelijkheid om zelf een deur samen te stellen of om een paneel te kiezen. 

Kunststof achterdeur

Een speciale draaiknop houdt inbrekers buiten de deur. Dit zorgt voor het gemak om zonder de sleutel de deur 's avonds van binnenuit af te sluiten. Bovendien verliest de gebruiker geen kostbare tijd door het zoeken naar de sleutel.

Vooral voor oudere mensen kan een knopcilinder van levensbelang zijn. Wie van zijn huis een vesting maakt, zal er in paniek toch snel uit moeten komen. 

Kunststof voordeur, achterdeur, balkondeur en meer

Naast kunststof voordeuren zijn er ook achterdeuren, balkondeuren en openslaande deuren in kunststof verkrijgbaar.

De nieuwe innovaties, zoals de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), de ronde scharnieren en de houtnerfstructuur zorgen er voor dat uw kunststof deur met geen mogelijkheid meer te onderscheiden is van hout.

Kunststof deur met Hollandse onderdorpel

Naast uw kunststof deur met bijpassend kunststof kozijn maken wij het geheel af met een Hollandse dorpel. Deze is leverbaar in de kleuren zwart of antraciet, gemaakt van een duurzame kunststof met een hogere isolatiewaarde dan de stenen versie.

De voordelen van kunststof deuren: 

  • Op maat gemaakt in eigen Nederlandse fabriek;
  • Breed assortiment met bijpassende kozijnen;
  • Mogelijk in 125 kleuren met houtnerf, matte of metallic structuur;
  • Onderhoudsarm;
  • Inbraakveilig;
  • Lange levensduur;
  • Voorzien van VKG-KeurmerkUitgebreid advies;
  • 15 jaar garantie op de kunststof deur, de montage en de kleur/structuur 

Meer weten over onze kunststof deuren?

Wilt u meer informatie over onze glazen deuren of bent u benieuwd naar de prijs van onze glazen deuren? Mail ons of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.