Houten deuren

Houten deuren in Groningen

Kiest u voor hout, dan kiest u voor een warm, natuurlijk en degelijk product.

Onze houten deuren zijn van Nederlands fabricaat. Dit houdt in dat het hout in Nederland gedroogd en verlijmd is. Omdat het droogproces in Nederland plaats vindt, zal het hout nooit krom- of opentrekken. De houten deur is nog steeds zeer populair, zowel binnen als buiten. Laat u inspireren in onze uitgebreide showroom in Groningen. 

Houten voordeur, achterdeur, balkondeur en meer

Naast houten voordeuren zijn er ook achterdeuren, balkondeuren en openslaande deuren in hout verkrijgbaar. Wij bieden u een breed assortiment deuren aan in diverse modellen en stijlen. Uw 'oude' klassieke houten deur kunnen wij voor u vervangen door een nieuwe exacte kopie hiervan!

Tegen een geringe meerprijs kan de deur gespoten worden in de door u gewenste kleur.

Uw eigen houten deur

Vanzelfsprekend heeft u uw eigen smaak en weet u heel goed wat bij uw huis past. U kunt dan ook uw eigen houten deur samenstellen. Dit kan klassiek zijn, maar natuurlijk ook modern. U kunt uw eigen creativiteit bij ons kwijt. Het ontwerp kan industrieel zijn, maar ook natuurlijk en landelijk. Op deze manier heeft u precies de deur die  u zelf mooi vindt. 


Vanzelfsprekend zijn de houten deuren van hoge kwaliteit en zijn ze zeer veilig. Vandaar ook de 6 jaar garantie en een GNI-garantie: u krijgt een deur waarvan u tot in lengte van jaren kunt blijven genieten!

Houten deuren: zowel buiten als binnen

Uw buitendeur is zichtbaar voor de buitenwereld en is een prominent onderdeel van uw huis. 

De binnendeur is onderdeel van uw interieur. Het moet natuurlijk in het grotere geheel passen.  Wij hebben oog voor uw situatie en adviseren u graag bij uw keuze. 

Onze houten deuren hebben standaard SKG*** deurbeslag, voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en zijn voorzien van het KOMO keur. 

De voordelen van een houten deur bij ons

  • Nederlandse fabricage
  • Breed assortiment deuren
  • Voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • Inbraakwerend
  • Vakkundige plaatsing
  • Keuze uit binnen- en buitendeuren
  • 6 jaar garantie / GNI garantie
  • U kunt uw eigen deur samenstellen
  • Professioneel advies 
  • Uitgebreide showroom in Groningen 

Meer weten over onze houten deuren?

Wilt u meer informatie over onze houten deuren of bent u benieuwd naar de prijs? Mail ons of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.