Bespaar energie met isolatieglas en kunststof kozijnen

Bespaar energie met isolatieglas en kunststof kozijnen

Wil je jouw woning energiezuiniger maken en het comfort verhogen? Isolatieglas in combinatie met kunststof kozijnen van Koster Glas en Kozijnen is de ideale oplossing. Met de juiste keuze voor glas en kozijnen kun je veel besparen op je energiekosten en genieten van een comfortabele leefomgeving. Ontdek de voordelen van isolatieglas en leer hoe dit de leefbaarheid van je huis kan verbeteren.

Ug-waarde uitgelegd

Voordat we je meenemen in de wereld van isolatieglas en we gaan strooien met cijfers en waardes, leggen we je kort uit wat de Ug-waarde is. De Ug-waarde, ook wel warmtedoorgangscoëfficiënt genoemd, geeft aan hoeveel warmte er per vierkante meter en per graad temperatuurverschil verloren gaat door een constructie. Hoe lager de Ug-waarde, hoe beter het isolerende vermogen van het glas.

Stel je voor dat je 's winters in een goed geïsoleerd huis woont. Buiten is het koud, maar binnen voel je een aangename warmte. Je hebt isolatieglas in je kunststof kozijnen laten plaatsen door Koster Glas en Kozijnen. Het isolatieglas met een lage Ug-waarde zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en de kou buiten wordt gehouden. Zo geniet je van een comfortabele en gezellige woonomgeving zonder dat je de verwarming hoog hoeft te zetten.

Voordelen van isolatieglas

Met isolatieglas profiteer je dus van diverse voordelen zoals:

  • Besparing op energiekosten - Isolatieglas zorgt voor een betere warmte-isolatie, waardoor je minder hoeft te stoken en je energierekening omlaag gaat.
  • Vakkundige montage van jouw beglazing - Het ervaren team van Koster Glas en Kozijnen zorgt voor een professionele en nauwkeurige plaatsing van het isolatieglas, zodat je optimaal profiteert van de isolerende eigenschappen.
  • Diverse soorten beglazing beschikbaar - Kies uit verschillende soorten isolatieglas, zoals HR++ glas en triple glas, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren.
  • Isolatieglas past perfect in elk kozijn - Of je nu kiest voor kunststof kozijnen, houten kozijnen, of andere materialen, het isolatieglas wordt op maat gemaakt en naadloos in je kozijnen geplaatst.
  • Verbetering van comfort en leefbaarheid - Isolatieglas zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling, waardoor je huis comfortabeler aanvoelt.

De experts van Koster Glas en Kozijnen staan klaar om je uitgebreid te informeren over de eigenschappen van elk glastype, zodat je altijd de juiste keuze maakt voor jouw specifieke situatie.

Verschillende soorten beglazing

Naast kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien biedt Koster Glas en Kozijnen een breed scala aan beglazingsopties om aan al jouw wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar HR++ isolatieglas met een Ug-waarde van 1.1 of zonwerend glas met een Ug-waarde van 1.0, wij hebben het voor je. Daarnaast kun je ook kiezen voor zelfreinigend glas, geluidwerend glas of decoratief glas-in-lood glas.

Energie Kozijn met triple glas

Wil je jouw isolatieglas combineren met het beste isolerende kozijn op de markt? Kies dan voor een Energie Kozijn van Select Windows in combinatie met triple isolatieglas. Dit is de ideale oplossing voor maximale energiebesparing en een comfortabele leefomgeving. Met een Ug-waarde van slechts 0.6 W/m2K ben je verzekerd van een uitstekende isolatie.

Subsidie op kozijnen met isolatieglas

Kiezen voor isolatieglas levert je altijd winst op. Het mooie is dat er vaak subsidies beschikbaar zijn die de het plaatsen ervan nog interessanter maken. Bijvoorbeeld de ISDE- subsidie. Deze regeling stimuleert woningisolatie en maakt het mogelijk om jouw investering nog aantrekkelijker te maken. Laat je vooraf goed informeren over de mogelijkheden en ontdek hoe je energie én geld kunt besparen.

Bezoek de showroom of vraag een offerte aan

Wil je meer weten over de voordelen van isolatieglas voor jouw kunststof kozijnen? Bezoek dan onze showroom in Groningen, waar onze experts klaarstaan om je te adviseren. Heb je liever direct een offerte? Neem dan contact met ons op via de website. Met Select Windows kun je vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit en vakkundige service voor jouw isolatieglas en kunststof kozijnen. Investeer in duurzaamheid en comfort, en geniet van alle voordelen die isolatieglas te bieden heeft.