Zelfreinigend glas

Dankzij zelfreinigend glas blijven uw ramen veel langer schoon

De voordelen van zelfreinigend glas

Is ramenwassen uw hobby? Niet? Kies dan voor zelfreinigend glas dan hoeft u minder vaak uw ramen te wassen. En als u deze toch (laat) schoonmaken, dan kan dat nu veel gemakkelijker, sneller en dus goedkoper. Dankzij zelfreinigend glas blijven uw ramen immers veel langer schoon, hecht vuil zich minder snel aan het oppervlak en hoeft u veel minder onderhoudsbeurten uit te (laten) voeren.

Goedkope montage van zelfreinigend glas 

Het monteren van zelfreinigend glas hoeft niet moeilijk te zijn. Met de juiste ervaring, kennis en technische vaardigheden verlopen de werkzaamheden zelfs perfect, snel en dus zeer betaalbaar. Dat is onze ervaring in de afgelopen 35 jaar geweest. Ervaring waar wij u graag van laten profiteren.

Wij helpen u dan ook graag professioneel verder met uw zelfreinigend glas. 

Hoge kwaliteit zelfreinigend glas 

Wij hechten net als u veel waarde aan de kwaliteit van uw zelfreinigend glas. Daarom leveren wij u de allerhoogste kwaliteit zelfreinigend glas. Ook onze montage is van dezelfde professionaliteit. Want wij putten onze technische kennis en vaardigheden uit ruim 35 jaar ervaring in het leveren en installeren van producten, zoals zelfreinigend glas. 

Screenline voor uw zelfreinigend glas?

Bij ons is het mogelijk om een Screenline oplossing te plaatsen tussen uw zelfreinigend glas. Een Screenline oplossing is ideaal om het binnenkomende zonlicht te reguleren en uw privacy.

Als u kiest voor Screenline in combinatie met zelfreiningend glas dan zit dit geintegreerd in het isolatieglas. Screenline is duurzaam en u heeft er geen onderhoud aan. Bovendien is het bijzonder makkelijk in de bediening.


Waarom kiezen voor een moderne Screenline oplossing?

  • Zelf bepalen van licht en warmte
  • Volledig duurzaam
  • Geen binnenkomend vuil
  • Makkelijke bediening
  • Vele opties
  • Sluit perfect aan op HR++ glas

Meer weten over onze zelfreinigend glas?

Wilt u meer informatie over zelfreinigend glas of bent u benieuwd naar de prijzen van zelfreinigend glas? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.