Raamdecoratie

Raamdecoratie geeft sfeer aan uw interieur. Maar behalve sfeer kent onze raamdecoratie nog vele andere voordelen!

Verosol

De unieke stoffen van Verosol zijn aan één zijde voorzien van een gemetalliseerd laagje.

In de zomer werkt het aluminium laagje sterk reflecterend waardoor de warmte van de zon buiten gehouden wordt, terwijl licht in gedoseerde mate wel wordt doorgelaten. In de winter daarentegen zorgt het aluminium laagje juist voor extra isolatie zodat de warmte binnen blijft.

Tegelijkertijd is geen inkijk van buitenaf mogelijk maar blijft het uitzicht naar buiten behouden, waardoor u dus direct meer privacy creëert.

Screenline®

Bij dit innovatieve systeem zitten uw jaloezieën en plissés tussen het dubbele glas gemonteerd. Hierdoor komt uw raamdecoratie niet in contact met stof, vuil en vocht. Screenline® is toepasbaar in alle kamers van uw woning en ideaal in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De jaloezieën en plissés zijn door middel van één bediening, zowel handmatig als elektrisch, optrekbaar en leverbaar in diverse kleuren.

Keje

Raamdecoratie van Keje is zeer geschikt voor kunststof kozijnen. Het raamdecoratieproduct zit in een aluminium frame die d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op het kozijn gemonteerd wordt. Dus zonder boren of schroeven!

De Splendid Pliss wordt geleverd in verschillende stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. De bediening is van boven naar beneden en van beneden naar boven.

De Latende is een 25 mm. jaloezie waarbij de bediening van boven naar beneden is.

Novatrade

Raamdecoratie van Novatrade is geschikt voor kunststof, aluminium en houten kozijnen.

De Novablinds worden gemonteerd zonder boren of schroeven. Het geleiderail wordt op het glas geplakt met dubbelzijdig transparant tape. De raamdecoratie, leverbaar in enkelvoudig- of honingraatplissé, is gefixeerd aan het geleiderail waardoor het niet kan klapperen en altijd horizontaal hangt. 

Meer weten over raamdecoratie?

Wilt u meer informatie over raamdecoratie of bent u benieuwd naar de prijzen van raamhorren? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.