Voordeuren │ Koster Glas en Kozijnen Groningen

Voordeuren │ Koster Glas en Kozijnen Groningen

Voor iedere woning een unieke voordeur

Een mooie woning verdient een dito voordeur. Het is de entree van uw huis en daarmee het visitekaartje van uw woning. Daarom is het belangrijk dat u uw voordeur zelf samen kunt stellen. 

Of u nu in een boerderij woont, een geschakelde woning heeft, in een vrijstaand huis woont of over een jaren 30 woning beschikt: u kiest een voordeur in de kleur en stijl die u wenst. U heeft de keuze uit onder meer 150 kleuren en structuren, (figuur)glas, beslag, rvs-stroken en sierpanelen. Is er ruimte boven of naast de voordeur? Dan kunt u kiezen voor een bovenlicht of zijlichten zodat u een ‘melkmeisje’ kunt creëren.

Voordeur met melkmeisje

Een melkmeisje is een voordeur met één of twee zijlichten of ramen die aan de onderkant voorzien zijn van een zogenaamde borstwering. Zo ontstaat een beeld van een meisje dat één of twee emmers melk op een juk draagt.

Sterk isolerende voordeur

Hoe u uw voordeur ook samenstelt, een aantal zaken staat vast: onze voordeuren zijn stuk voor stuk isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm. U creëert dus zelf een voordeur die u mooi vindt en wij zorgen ervoor dat de wind, de kou, de hitte én gespuis van buiten geen kans maakt om binnen te komen.

Op onze website treft u al enkele voorbeelden van voordeuren, maar in de showroom kunnen we u nog veel meer laten zien.

Inbraakwerende, isolerende en onderhoudsarme voordeur

Om ongewenste gasten te voorkomen, zijn onze voordeuren (net als al onze deuren) standaard voorzien van SKG*** beslag. Doordat de bijbehorende kunststof kozijnen rondom versterkt zijn met staal is er geen doorkomen aan. De voordeur sluit hermetisch, zo weet u zeker dat er in de winter geen kou binnenkomt en in de zomer de hitte buiten blijft. Ander groot voordeel van onze voordeur (en al onze andere deuren, ramen en schuifpuien): u hoeft uw voordeur nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken met een huishoudsopje volstaat. Uw kozijnen zien er over 30 jaar nog steeds uit alsof ze net geschilderd zijn.

Voordelen kunststof voordeur

  1. sterk isolerend;
  2. inbraakwerend en onderhoudsarm;
  3. volledig zelf samen te stellen;
  4. op maat gemaakt in de Select Windows fabriek;
  5. 150 kleuren/structuren (mat-, metallic- of houtnerf);
  6. VKG gecertificeerd.

Bezoek onze showroom in Groningen

Woont u in de buurt van Haren, Zuidhorn, Zuidwolde, Ten Boer, Westerbroek, Eelde of Groningen en bent u op zoek naar een isolerende voordeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bezoek de showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen zodat u kennis kunt maken met alle mogelijkheden om uw voordeur ook écht eigen te maken.