Moderne Glas mogelijkheden van Koster Glas en Kozijnen

De Glasspecialist van Groningen en omstreken 

U bent op zoek naar glas van kwaliteit in de provincie Groningen. In ons koude kikkerlandje is dubbel glas al niet meer weg te denken. Je merkt al snel wanneer er geen dubbel glas in een huis is geplaatst, de wind lijkt er zo door heen te waaien. U kunt zich dan ook goed voorstellen om hoeveel kostbare stookkosten dit kan gaan. Dit kan oplopen tot wel honderden euro’s! Bij Koster glas en kozijnen zijn wij hier ook van bewust en bieden wij de service aan voor het plaatsen van dubbel glas, Triple glas en meer mogelijkheden om te besparten op uw maandelijkse lasten. Met onze 35 jaar ervaring durven we inmiddels wel te zeggen dat we specialisten zijn. 


Bij Koster Glas en Kozijen hebben wij als glasspecialist een trouwe klantenkring weten op te bouwen door net zoveel belang te hechten aan kwaliteit als onze klanten. Wij begrijpen simpelweg dat u mooie ramen wilt waar niets op aan te merken valt als het gaat om uiterlijk, isolatie en duurzaamheid. Deze kwaliteiten worden grotendeels bepaald door de installatie van uw glasspecialist.

Warmte isolerend glas


Zelfreinigend glas


Zonwerend Glas


Koster Glas en Kozijnen: de absolute glasspecialist

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring als glasspecialist, maar ook als deskundige voor alle andere denkbare kluswerkzaamheden in en rondom het huis. Wij installeren en repareren bijvoorbeeld gevelbekleding, glazen deuren, kozijnen, hang- en sluitwerk, dakkappelen en onder andere schuifpuien. Deze ervaring komt goed van pas bij onze werkzaamheden als glasspecialist. Hierdoor werken wij beter, sneller en dus veel voordeliger.   

Verschillende glassoorten

U vindt bij ons glas in alle maten en soorten. Wij adviseren u graag over alle eigenschappen van het door u gewenste glas.

Kiezen voor een moderne Screenline oplossing? 

Bij ons is het mogelijk om een Screenline oplossing te plaatsen tussen uw glas. Een Screenline oplossing is ideaal om het binnenkomende zonlicht te reguleren en uw privacy.

Als u kiest voor Screenline in combinatie met glas dan zit dit geintegreerd in het isolatieglas. Screenline is duurzaam en u heeft er geen onderhoud aan. Bovendien is het bijzonder makkelijk in de bediening. 


Waarom kiezen voor een moderne Screenline oplossing?

  • Zelf bepalen van licht en warmte
  • Volledig duurzaam
  • Geen binnenkomend vuil
  • Makkelijke bediening
  • Vele opties
  • Sluit perfect aan op HR++ glas

Meer weten over glas?

Wenst u meer informatie over glas of bent u benieuwd naar de glasprijzen? Mail ons dan of bel: 050-571 49 15 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.