De juiste dakkapel voor uw woning

Maak uw woning mooier met de juiste dakkapel 

Wilt u graag meer ruimte en daglicht op uw bovenverdieping? Met een dakkapel maken wij van uw bovenverdieping in één dag een grotere en lichtere ruimte. Wij helpen u graag met het vinden en het plaatsen van de juiste dakkapel bij uw woning. Omdat elk huis anders is, net als ieders voorkeur, bieden wij een grote keuze dakkapellen aan die verschillen in uiterlijk, uitvoering en afwerking. Wij zorgen ervoor dat u de dakkapel van uw wensen krijgt. Wij zijn niet voor niets al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor zaken in en rondom het huis.  

De voordelen op een rij van een dakkapel van Koster Glas en Kozijnen

  • Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zijn onze dakkapellen onderhoudsarm;
  • Onze dakkapellen zijn voorzien van de beste kunststof kozijnen;
  • De dakkapel wordt binnen één dag geplaatst;
  • De dakkapellen worden op maat gemaakt;
  • De isolatiewaarde van onze dakkapellen is hoog;
  • Onze dakkapellen hebben een zeer lange levensduur;
  • Op al onze dakkapellen heeft u 15 jaar garantie;
  • Alle dakkapellen zijn beschikbaar in 125 kleuren;
  • Onze dakkapellen worden vakkundig geplaatst en afgewerkt. Dakkapellen van Koster Glas en Kozijnen 

Onze dakkapellen staan bekend om de slimme constructie, duurzaamheid en kwaliteit. De verschillende lagen in de constructie zorgen ervoor dat u jaren plezier heeft van uw dakkapel. De hoge isolatiewaarde en de optie tot warmtecollectoren of zonnepanelen maken uw dakkapel energiebesparend en duurzaam. Tot slot maken de gebruikte materialen (waaronder zink, lood en de beste kunststof kozijnen) uw dakkapel kwalitatief hoogwaardig. Om aan ieders wensen te voldoen zijn er verschillende opties mogelijk wat betreft de binnen- en buitenafwerking, binnen- en buitenzonwering, ventialitie en glas. Neem contact met ons op om de mogelijkheden vrijbijvend te bespreken. 

Dakkapel in Groningen en omgeving

Wilt u een dakkapel laaten plaatsen in Groningen en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren 2 soorten profileringen:

- het verdiepte typische klassieke kozijn: geschikt voor renovaties van oudere woningen.

- Het strakke vlakke kozijn: geschikt voor nieuwbouw en moderne woonstijlen.


Meer weten over onze dakkapellen?

Wenst u meer informatie over onze dakkapellen of bent u benieuwd naar de prijzen van een dakkapel? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.