Bespaar energie met warmte isolerend glas

De voordelen warmte isolerend glas

 • Draagt bij aan het verminderen van uw stookkosten en beperkt uw energieverlies;
 • Beter wooncomfort in de winter door verbeterde isolatiewaarde en reductie van kouval bij het raam;
 • Beter wooncomfort in de zomer door verbeterde zonwerende prestatie ten opzichte van HR-beglazing;
 • Klimaatbescherming door het verminderen van de Co2-uitstoot;
 • Vele toepassingen en combinaties zijn mogelijk. 

Uw glasspecialist van Groningen en omstreken 

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring als glasspecialist, maar ook als deskundige voor alle andere denkbare kluswerkzaamheden in en rondom het huis. Wij installeren en repareren bijvoorbeeld gevelbekleding, glaswerk voor deuren, kozijnen, hang- en sluitwerk, vensterbanken, dakkappelen en (schuif) puien. Deze ervaring komt goed van pas bij onze werkzaamheden als glasspecialist; hierdoor werken wij beter, sneller en dus veel voordeliger.

Warmte isolerend glas 

Energiebesparing is een veel besproken onderwerp. Met ons warmte isolerend glas kunt u heel wat op uw energierekening besparen. Wij leveren namelijk glas met aan de binnenzijde een warmte reflecterende coating die in het glasoppervlak gebrand is en het warmteverlies beperkt. De coating zorgt ervoor dat de warmte van de zon wel door het glas naar binnen komt, maar beperkt het warmteverlies van binnen naar buiten toe door de binnen warmte terug te reflecteren. 

Screenline en isolerend glas

ScreenLine zonwering tussen glas voor elke ruimte. Ideaal om het binnenkomende zonlicht te reguleren en uw privacy.

Als u kiest voor Screenline in combinatie met zonwerend glas dan zit dit geintegreerd in het isolatieglas. Screenline is duurzaam en u heeft er geen onderhoud aan. Bovendien is het bijzonder gemakkelijk in de bediening. 


Waarom kiezen voor een moderne Screenline oplossing?

 • Zelf bepalen van licht en warmte
 • Volledig duurzaam
 • Geen binnenkomend vuil
 • Makkelijke bediening
 • Vele opties
 • Sluit perfect aan op HR++ glas

Zie ook onze andere soorten glas

Zelfreinigend glas

Is ramenwassen uw hobby? Niet? Kies dan voor zelfreinigend glas dan hoeft u minder vaak uw ramen te wassen. En als u deze toch een keer (laat) schoonmaken, dan kan dat nu veel gemakkelijker, sneller en dus goedkoper.


Zonwerend glas

Wij kennen de waarde van zonwerend glas als geen ander. Wij begrijpen dan ook waarom u hiernaar op zoek bent. Met zonwerend glas houdt u de hoeveelheid licht goed onder controle. Bovendien bespaart u enorm op uw energiekosten voor airco en verwarming.

Meer weten over warmte isolerend glas

Wenst u meer informatie over warmte isolerende glas of over onze prijzen van warmte isolerend glas? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.