Vacature werkvoorbereider [32-40 uur]

Vacature werkvoorbereider [32-40 uur]

Koster Glas & Kozijnen staat in de omgeving bekend als een betrouwbare partij voor verbouwingen met kunststof kozijnen. Koster Glas & Kozijnen werkt uitsluitend met A-merken zoals Schüco en is al  bijna 40 jaar een begrip in de renovatiemarkt. Met een eigen showroom is Koster sterk in het verkopen, leveren en monteren van kunststof kozijnen. De drukte houdt maar aan. Daarom is er nu plek in het gezellige team voor een:

Werkvoorbereider / planner [32-40 uur]
 
Bennie Koster: “We hebben een volle planning voor het plaatsen van kunststof kozijnen, dakkapellen en meer en zoeken uitbreiding in ons team. Naast monteurs, zzp-ers en een receptioniste zijn we ook specifiek op zoek naar een collega die na een korte inwerkperiode de werkvoorbereiding en planning voor zijn of haar rekening neemt.”

Wat ga je doen als werkvoorbereider bij Koster Glas & Kozijnen?
Je zorgt voor een nauwkeurige controle van de inmeting en bestelt vervolgens de juiste materialen en producten bij onze leveranciers. Je hebt ook voortdurend contact met opdrachtgevers en leveranciers als het gaat om planning en leveringen, want het montageteam moet op tijd voorzien zijn van alle materialen om de klus te klaren. Vanzelfsprekend houdt je je administratie op orde.

Wat bieden wij jou?
 
Je krijgt natuurlijk een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar minstens zo belangrijk is dat je een fijne werkplek krijgt in het gezellige team van Koster Glas & Kozijnen. We bieden jou ook een intern opleidingstraject en de mogelijkheid om scholingen bij onze leveranciers te volgen.

Ons aanbod

  • Een plek in een gezellig team;
  • Goede begeleiding ‘on the job’;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid om diverse product- en softwarescholingen te volgen.

Wat zoeken wij in een werkvoorbereider?
Heb je relevante werkervaring of heb je technisch of zelfs bouwkundig inzicht? Ben je een aanpakker die daadkracht combineert met een regel-talent. En snap je dat je in een klein team niet alleen bestelt en de planning in de gaten houdt, maar ook bijspringt als collega’s je nodig hebben? Dan pas je zeker in ons team!

Jouw profiel

  • Je hebt een relevante MBO of HBO opleiding gedaan (bv MTS/LTS Bouwkunde);
  • Je hebt al wat ervaring in de bouw, ervaring met kozijnen is een pré;
  • Je bent technisch, sociaal en klantvriendelijk;
  • Je hebt een flexibele en gemotiveerde houding en een no-nonsense mentaliteit.

Geïnteresseerd?

Klinkt dit als muziek in je oren en krijg je zin om aan de slag te gaan? Bel dan 050 – 571 49 15 en vraag naar Bennie Koster. Je kunt ook een mail sturen aan b.koster@koster-glas-kozijnen.nl met je werkervaring en een korte motivatie.


 Werken bij Koster Glas en Kozijnen. Jouw carrière is het waard