Vakantie geannuleerd? Pak uw kans!

Vakantie geannuleerd? Pak uw kans!

Helaas is voor veel mensen de vakantie niet doorgegaan. Gelukkig zit zelfs in deze tijd aan elk nadeel een voordeel: met het geld dat nu op uw bankrekening blijft staan, worden bepaalde zaken haalbaar(der). Besteed dit extraatje op zo’n manier dat u in 2050 nog steeds met een goed gevoel terugkijkt op het jaar dat u niet op zomervakantie ging.

Hoe? Door uw geld aan slimme dingen uit te geven. Wij merken dat veel mensen de afgelopen tijd dingen in huis ontdekt hebben die beter kunnen. Zo dreigt het op sommige dagen toch snel warm te worden in uw woning. En nu u wat vaker in de tuin zit, springt bij velen ook het vale en soms zelfs kapotte houtwerk van de kozijnen in het oog. Nu uw vakantie niet doorgaat, heeft u natuurlijk geen zin om in een oververhitte woning met kale kozijnen te zitten. Dat hoeft ook niet!

Geniet 30 jaar lang van uw vakantiegeld
De wereld kan er met bepaalde handige keuzes opeens heel anders uitzien voor u: als u uw vakantiegeld dit jaar besteedt aan onderhoudsarme kozijnen, stapelen de voordelen zich op. Isolerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zorgen namelijk voor een veel prettiger wooncomfort. In de zomer houdt u met onze kozijnen uw woning lekker koel en in de winter houdt u de kou buiten. Ook met een kunststof voordeur heeft u in de winter écht geen last van kieren waar stiekem tóch koude wind langstrekt. Dit betekent minder stoken en dus een lagere energierekening. Deze besparing komt iedere maand opnieuw terug. Dus in 2050 profiteert u nog steeds van uw vakantiegeld uit 2020.

Geen extra kosten aan onderhoudsarme kozijnen
Tussentijds kosten onze kozijnen u niets. Volgend jaar niet, maar ook niet of over tien of twintig jaar. U hoeft onze duurzame kozijnen namelijk nooit meer te schilderen. Even met een natte doek er langs en klaar. Dat scheelt tijd én geld.

Komende jaren met een gerust hart op vakantie
Wat ook fijn is om te weten, is dat onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien inbraakwerend zijn. Belangrijk, want inbrekers gaan zelden op zomervakantie. Zij werken juist als de meeste mensen van huis zijn. U gaat volgend jaar (en alle jaren erna) met een gerust hart op vakantie. Inbrekers zien wellicht van een afstand niet dat u geen houten kozijnen heeft, maar zodra ze proberen binnen te komen, druipen ze af. Er is geen doorkomen aan omdat de Schüco profielen in de Select Windows fabriek versterkt zijn met staal.

Voordelen van investeren in kunststof kozijnen
Gaat u dit jaar niet op vakantie? Besteed uw vakantiegeld dan slim. U profiteert tot wel 30 jaar van de volgende voordelen:

  • in de zomer blijft uw woning heerlijk koel;
  • in de winter houdt u de warmte lekker binnen;
  • lagere energierekening;
  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
  • minder kans op inbraken;
  • uw woning stijgt in waarde;
  • u zit duurzaam.

Wat kosten onderhoudsarme kozijnen?
Bent u benieuwd naar de kosten van kunststof kozijnen? Of wilt u gewoon eens zien wat de mogelijkheden zijn van onderhoudsarme, inbraakwerende en isolerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de RIVM-verantwoorde showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen. Vraag vooral ook even naar onze Verosol raamdecoratie. We doen er alles aan om in de zomer de warmte buiten te houden en in de winter de warmte binnen te houden.