Inbraakwerende kunststof kozijnen | Koster Glas en Kozijnen

Inbraakwerende kunststof kozijnen | Koster Glas en Kozijnen

Met kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpui gaat u ontspannen op vakantie. De voordeuren zijn standaard uitgerust met kerntrekbeveiligd beslag. De rest van de sloten zijn voorzien van minimaal SKG**.

Met kunststof kozijnen gaat u ontspannen op vakantie

De vakantie staat voor de deur. Om te zorgen dat u ontspannen weg kunt, is een goede voorbereiding van belang. Denk daarbij ook aan (inbraak)veiligheid, want inbrekers werken gewoon door tijdens uw vakantie.

Criminelen hebben snel door wie met vakantie is. Ze brengen het minst beveiligde huis een bezoek. Ze willen binnen anderhalve minuut uw huis in kunnen. Lukt dat niet, dan slaan ze uw woning over.

Kerntrekbeveiligd beslag op de deur

Met kunststof kozijnen duurt het té lang voordat een inbreker uw huis in komt. Met kunststof ramen en deuren weet u zéker dat uw woning niet interessant is voor een dief. Hij ziet direct dat hij met een koevoet niet door kunststof kozijnen heen komt. Zéker niet die van Koster Glas en Kozijnen, want de Schüco profielen waar de kozijnen van gemaakt zijn, worden in de eigen fabriek volledig rondom versterkt met staal. Op voordeuren leveren we standaard kerntrekbeveiligd beslag. Ook de sloten op onze ramen en schuifpuien zijn zwaar inbraakwerend. Desgwenst kiest u ook nog veiligheidsglas.

Onderhoudsarme kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde

Onze kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien bieden u wooncomfort als u thuis bent en rust als u met vakantie bent. Dankzij de isolerende eigenschappen komt u ook nog eens ontspannen thuis, want uw woning blijft tijdens extreme hitte aanzienlijk koeler. Denk op vakantie nog eens terug aan dit blog, zodat u een volgende vakantie nóg beter voorbereid op vakantie kunt.

Eerst even ontspannen.

Ook wij gaan de accu opladen de komende drie weken. We hopen u na 19 augustus te mogen ontvangen in onze showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen voor een vrijblijvend gesprek over mogelijkheden van onze onderhoudsarme, isolerende en inbraakwerende kozijnen die exact op houten kozijnen lijken.

Fijne vakantie. Team Koster Glas en Kozijnen