Verdien geld met uw vakantiegeld

Verdien geld met uw vakantiegeld

Investeer uw vakantiegeld in kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

Zo profiteert u iedere maand opnieuw van grote voordelen. Verdien geld met uw vakantiegeld!

Denkt u ook weleens: ‘Als ik toch geld had, dan wist ik het wel”? Áls u dat geld dan heeft, is het de kunst hier slim mee om te gaan. Geld maakt namelijk geld.

Vakantiegeld goed besteden

Komende week kunt u los. Dan is het vakantiegeld namelijk binnen of u heeft het al binnen. U kunt het aan een vakantie besteden, maar dan is het binnen een paar weken op. U heeft de mogelijkheid het dit jaar anders te doen. Op zo’n manier dat dit geld iedere maand opnieuw extra geld oplevert.

Onderhoudsarme kozijnen leveren geld op

Investeer uw vakantiegeld in onderhoudsarme kozijnen van Koster Glas en Kozijnen. Zo bespaart u iedere maand opnieuw op uw energierekening. Bovendien gaat uw wooncomfort er aanzienlijk op vooruit, want zeker in combinatie met de juiste ventilatie creëert u een veel gezonder binnenklimaat. Alleen hierdoor al zult u zich fitter voelen. Daar kan geen vakantie tegenop.

Woning wordt meer waard met inbraakwerende kozijnen

Overweegt u het eens rustig als u deze zomer in de tuin geniet van de Nederlandse zon. Vergeet daarbij niet dat u maar liefst 50 jaar lang profiteert van deze aanschaf. Vermoedelijk verhuist u voor die tijd, maar het voordeel blijft bestaan. Niet alleen voor de volgende bewoner, ook voor u. Uw woning stijgt namelijk dankzij isolerende, inbraakwerende kozijnen direct flink in waarde.

Nooit meer schilderen

Het is natuurlijk veel waard als de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien niet te onderscheiden zijn van de houten varianten. Met als grootste voordeel dat u ze nooit meer hoeft te schilderen. De buren zijn hun vakantie alweer vergeten en u profiteert iedere maand gegarandeerd opnieuw van uw investering. Het is extra genieten als u de buren in de weekenden ziet ploeteren als ze hun woning schilderen. Dat is voor u verleden tijd.

Energie Kozijn presteert 40% beter

Het meest isolerende kozijn is ons Energie Kozijn. Dit unieke kozijn presteert maar liefst 40% beter dan de sterk isolerende kunststof kozijnen die bij andere partijen op de markt zijn. Het Energie Kozijn is een mooi startpunt naar nul op uw meter.

Uw vakantiegeld goed besteden? Bezoek onze showroom

Kunststof kozijnen leveren u dus op langere termijn geld op. Wilt u uw vakantiegeld slim investeren? Maak dan vrijblijvend een afspraak in de showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.