Verhoog uw wooncomfort met tuindeuren of een schuifpui

Verhoog uw wooncomfort met tuindeuren of een schuifpui

Thuisblijven, dat betekent niet per se dat u zich binnen hoeft op te sluiten. U kunt natuurlijk ook gewoon uw tuin in. Creëer met een schuifpui of openslaande deuren de doorloop naar uw tuin en geniet van het extra licht dat u hiermee binnenhaalt.

Er zijn tal van manieren waardoor u er toch het beste van kunt maken in deze bijzondere tijd. Ga rustig op de bank zitten en kijk uw woning eens rond waar het beter kan. Heeft u bijvoorbeeld nog een vast raam met borstwering dat u best in zou willen ruilen voor een kunststof schuifpui of openslaande deuren? Dan is dít uw moment. U verlengt hiermee namelijk de woning en dat is nu précies waar u behoefte aan heeft.

Vergroot uw woning met een schuifpui
Heerlijk toch als u met lekker weer de tuindeuren of de schuifpui open kunt gooien? Heeft u een kleinere tuin en daardoor niet voldoende plaats om de deuren open te slaan, kies dan voor een ruimtebesparende schuifpui. Dankzij de hoeveelheid licht die u met een schuifpui of openslaande deuren binnenhaalt, oogt uw woning veel groter, ruimer en kleurrijker. Reken maar dat dit extra woongenot uw eigen energielevel en humeur ten goede komt.

Binnenzonwering
Ook binnenzonwering komt uw woongenot ten goede. Zo houdt u het op warme dagen toch lekker koel binnen, en heeft u geen last van weerspiegeling als u lekker voor de tv of achter de laptop zit. Wij monteren de binnenzonwering zonder schroef- en boorgaten op uw kunststof kozijnen.

RIVM-verantwoord kozijnen bewonderen
U werkt vermoedelijk vanuit huis. Neem op tijd pauze en bewonder de onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, veranda’s en zonwering in onze showroom. We laten u graag RIVM-verantwoord de mogelijkheden zien. Juist nú heeft u hier extra de tijd voor. Als u uiteindelijk een keuze heeft gemaakt, komen we vrijblijvend uw woonsituatie bekijken. We hoeven daarvoor meestal niet bij u naar binnen en afstand houden is vanzelfsprekend. Ook tijdens het plaatsen houden onze monteurs zich aan de voorschriften van het RIVM.

5 manieren om uw wooncomfort te verhogen
– creëer een doorloop naar uw tuin met een schuifpui of openslaande deuren;
– creëer extra licht en optische ruimte in uw woning;
– kies onderhoudsarme kozijnen zodat u nooit meer hoeft te schilderen;
– vergroot uw woning met een veranda;
– kies sterk geïsoleerde kozijnen zodat u deze zomer koel zit;
– kies exact passende binnenzonwering zodat u overdag tv kunt kijken.

Bezoek de showroom in Groningen
Wij bieden u letterlijk en figuurlijk alle ruimte om in onze showroom te komen kijken naar de mogelijkheden om uw wooncomfort te verhogen. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.