Verosol: warmtewerend, lichtwerend, isolerend en sfeer creërend

Verosol: warmtewerend, lichtwerend, isolerend en sfeer creërend

Alles in het leven draait om balans. Niet te warm, niet te koud. Niet te donker, niet te licht. Niet te veel inkijk, maar wel naar buiten kunnen kijken. Met binnenzonwering van Verosol zit u eigenlijk altijd goed.

Fred van Laerhoven kan daarover meepraten. Twee jaar geleden zat hij nog peentjes te zweten in de huiskamer doordat de zon de hele middag op het glas van z’n woonkamer scheen. Dát is verleden tijd sinds hij voor Verosol binnenzonwering koos. Hij vertelt: “Dankzij het zonwerende doek aan de binnenzijde blijft de warmte buiten, maar komt het zonlicht wel binnen. Ik weer nu de zon zonder in de kou of in het donker te zitten.

Geen inkijk, wel uitzicht
In de winter blijft het dankzij de aluminium laag op de zonwering juist warm in huis. Je bespaart tot wel  25 procent op uw energie. “Ander groot voordeel is dat ik geen blinde vlekken in mijn tv-scherm meer heb. Verosol binnenzonwering filtert het licht, maar behoudt het contact met buiten. Dat betekent dat nieuwsgierigen niet naar binnen kunnen gluren, maar bewoners wel naar buiten kunnen kijken. Geen inkijk, wel uitzicht dus.”

Met magneten op kunststof kozijn
“Ik heb vorig jaar antracietkleurige kunststof kozijnen aangeschaft bij Koster Glas en Kozijnen omdat ik geen zin meer had in al het onderhoud. Ik heb toen direct bijpassende horren en Verosol raamdecoratie mee laten pakken. De plissés in de woonkamer zitten met magneten op mijn kozijnen bevestigd zodat ik geen schroef- of boorgaten heb. Ideaal. Ik kon kiezen uit meerder soorten stof, kleuren en producten zoals rol- of paneelgordijnen, plissés, jaloezieën en lamellen.

Transparant én verduisterend inéén
Op zijn slaapkamer koos Fred voor Twin rolgordijnen. Hij legt uit: “Dit zijn twee rolgordijnen in één zodat ik maximaal met licht kan spelen. Afhankelijk van de omstandigheden kies ik voor de gradatie die op dát moment gewenst is: transparant, ondoorzichtig of een combinatie van beiden. Overdag kies ik meestal voor transparant. ’s Nachts zet ik daar het ondoorzichtige bij en creëer ik verduistering.

Wenst u meer informatie over onze producten of bent u benieuwd naar onze prijzen?

Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.

[gravityforms id=”3″ title=”false”]