35 jarige bestaan │Koster Glas en Kozijnen Groningen

35 jarige bestaan │Koster Glas en Kozijnen Groningen

Bennie Koster bestaat met zijn bedrijf in de kunststof kozijnen dit jaar 35 jaar en dát moet gevierd worden. Ook (potentiële) klanten profiteren mee met dit heugelijke feit.

“Deze mijlpaal vieren we graag samen met onze huidige en toekomstige klanten. Dit betekent vanaf het feestmoment korting op een aantal van onze producten,” belooft Bennie Koster. Zo geven we bij aankoop van kozijnen 35% korting op raamdecoratie  van de merken Verosol en KeJe, 35% korting op horren en gratis HR++ glas in de kozijnen.

Kunststof ramen en deuren

Bennie startte 35 jaar geleden zijn bedrijf in kunststof kozijnen en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in heel Groningen en omstreken. Van kunststof ramen en deuren met bijpassende raamdecoratie, horren en soorten glas tot sterk isolerende dakkapellen en prachtige veranda’s.

150 kleuren

Het succes is mede te danken aan de ontwikkelingen rondom kunststof kozijnen. Mensen weten dat dankzij allerlei toepassingen kunststof haast niet meer te onderscheiden is van hout. Ze gaan graag voor het onderhoudsarme, isolerende, duurzame, inbraakwerende kunststof dat verkrijgbaar is in 150 kleuren.

Schüco kozijnen

“Sommige klanten komen al voor de tweede keer of sturen hun kinderen naar ons toe,” merkt Bennie. Wat van Koster afkomt, is goed. Niet alleen omdat de kozijnen van het vooraanstaande merk Schüco zijn en de monteurs vakkundig monteren, ook omdat de persoonlijke benadering, het eerlijke advies en het meedenken, maken het bedrijf tot een succes. “Wij adviseren, meten en plaatsen op zo’n manier hoe we dan ook thuis zouden willen,” bekent Bennie.

Bezoek onze showroom in Groningen 

Voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe kozijnen, een dakkapel of veranda is het belangrijk dat ze gewoon eens binnenlopen. Dan zie je met eigen ogen wat er mogelijk is. Bezoek onze showroom aan de Lavendel weg in Groningen voor een vrijblijvend advies of neem contact op voor een afspraak en laat je inspireren.

U bent van harte welkom voor een hapje en een drankje en natuurlijk om onze uitgebreide showroom te bekijken.

Profiteer van kortingen tot wel 35%

Vraag vrijblijvend een offerte aan