Verduurzaam uw woning │Koster Glas en Kozijnen Groningen

Verduurzaam uw woning │Koster Glas en Kozijnen Groningen

U ontkomt er niet aan uw woning te verduurzamen. Koster Glas en Kozijnen helpt u graag op weg met deskundig advies. De overheid betaalt in veel gevallen mee aan de kosten van nieuwe kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpui.

Verduurzaam uw woning

Iedereen snapt vandaag de dag de noodzaak om de woning te verduurzamen. Dit is zowel goed voor het milieu als voor uw portemonnee, want de energieprijzen liegen er niet om. En de investering betaalt zich terug in een beter energielabel en een hogere woningwaarde.

Isolerende kozijnen

Er zijn tal van mogelijkheden om op energie te besparen. Dat begint al met ledverlichting, maar u kunt natuurlijk veel verder gaan. De meest slimme manier is om uw woning te isoleren. Niet alleen met tochtstrippen of dak- en muurisolatie maar ook door het plaatsen van isolerende kozijnen. Zeker in combinatie met het juiste isolatieglas behaalt u enorme winsten.

Nieuw profielsysteem

Met het oog op energiezuinig bouwen, blijft Koster Glas en Kozijnen ontwikkelen. Sinds kort profiteert u van het nieuwe profielsysteem Schüco Living. Deze nieuwe profielen hebben maar liefst zeven luchtkamers waardoor kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien nóg beter isoleren en er nóg dikker glas in past.

Afhankelijk van de uitstraling van uw woning kiest u voor het 112 millimeter diepe Schüco kozijnprofiel (Hollands Accent), het 120 millimeter diepe profiel dat 6 graden afloopt (Hollands Blok) of het Hollands Facet dat 15 graden afloopt.

Kozijnen snel terugverdienen

U begint klein met verduurzamen, maar langzaamaan verbetert u verder en verliest u steeds minder energie. Verduurzaamt u niet, dan wordt uw woning steeds minder waard. U hoeft het niet allemaal zelf te doen. De adviseurs van Koster Glas en Kozijnen vertellen u over alle mogelijkheden van kunststof kozijnen (isolerend, inbraakwerend, onderhoudsarm). De kans is groot dat de overheid mee betaalt. Kijk op http://www.energiesubsidiewijzer.nl en profiteer mee. U verdient uw kozijnen, ramen, deuren of schuifpui snel terug dankzij de lagere energierekening. Kom voor een advies op maat langs in onze showroom aan de Lavendelweg in Groningen.