Investeren in woongenot │Koster Glas en Kozijnen
Jopa Ivos
01/17/2019
1 min
0

Investeren in woongenot │Koster Glas en Kozijnen

01/17/2019
1 min
0

Heeft u geld over? Investeer dan in woongenot! Met kunststof kozijnen wordt uw woning meer waard, bespaart u op uw energierekening en hoeft u uw woning nooit meer te schilderen.

Investeren in woongenot

Geld sparen is verstandig, maar waar laat u die centen? Op een bankrekening levert het amper rente op. Als u niet oppast moet u zelfs onder aan de streep betalen om uw vermogen te stallen. Maar wat dan? Investeer het in woongenot!

Investeren in aandelen is risicovol, investeren in woongenot niet. Met de juiste aanschaffen zit u er voor nu en de toekomst bij als God in Frankrijk. Vervang bijvoorbeeld uw houten kozijnen door de kunststof variant. Qua uitstraling ziet u het verschil niet, maar qua woongenot gaat u er flink op vooruit. U hoeft namelijk uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpui nooit meer te schilderen en dankzij de sterke isolatiewaarde bespaart u ook nog eens op uw energierekening. Heeft u ze ooit zo gemakkelijk verdiend?

Kunststof deuren klemmen niet

Omdat de kunststof kozijnen zeker 50 jaar meegaan, is dit een goede investering. Vanaf dag één is uw woning al meer waard. Dat voelt goed, maar het is ook prettig om te weten dat uw ramen en deuren niet klemmen of kraken. Uw inbraakwerende voordeur van kunststof is niet gevoelig voor weersinvloeden en blijft altijd perfect sluiten.

Dakkapel of veranda

Ook het plaatsen van een dakkapel is een slimme investering: u creëert extra vloeroppervlakte en tovert een rommelhok om tot een volwaardige slaap- of studeerkamer. De bijpassende kunststof kozijnen kiest u in de kleur die u wenst. Ook met een overkapping stijgt de waarde van uw woning. Een overkapping maakt u woning groter doordat u eenvoudig van binnen naar buiten loopt en andersom.

Schuifpui versus tuindeuren

Het ligt aan uw eigen woonwensen hoe u wilt investeren in uw woning. In een kleinere tuin kan een schuifpui praktischer zijn dan bijvoorbeeld openslaande tuindeuren. Voor iedere woonwens hebben wij een oplossing. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Lavendelweg in Groningen waar we u graag adviseren en de mogelijkheden laten zien.

Reacties