Buitenzonwering

Buitenzonwering

Buitenzonwering zorgt ervoor dat uw huis ’s zomers lekker koel blijft. De zonnestralen worden namelijk al tegengehouden voordat ze uw ramen bereiken. Het glas in uw ramen wordt niet opgewarmd en dit zorgt ervoor dat het binnenshuis 5 tot 7 graden koeler blijft.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn praktisch en voordelig. Door middel van twee vaste armen wordt het scherm uitgeklapt. Door deze simpele constructie zijn de prijzen van uitvalschermen laag. Ze zijn perfect om de temperatuur in uw woning aangenaam te houden en u behoudt toch het zicht naar buiten.

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is groot genoeg om uw woning én terras/balkon van verkoeling te voorzien. Dankzij de horizontale constructie behoudt u het zicht naar buiten en kunt u er makkelijk onderdoor lopen. Knikarmschermen zijn leverbaar in verschillende breedtes, uitvallen en stofdessins. Daarnaast kunt u kiezen voor een elektrische bediening, bijvoorbeeld d.m.v. een wandschakelaar of afstandsbediening. Gemak dient de mens!

Markiezen

Markiezen zijn mooie, stijlvolle zonneschermen met een karakteristieke uitstraling. Ze zijn leverbaar in diverse modellen en tal van doeken. De zijkanten van de markies zijn ook met het doek bedekt, waardoor het zonlicht aan alle kanten wordt tegengehouden. Vanwege het opvallende uiterlijk geven markiezen uw woning een gezellige en zomerse look!

Screens

Een screen is een zonwerend doek dat strak langs uw raam naar boven en beneden beweegt. Screens weren de zon en bieden extra privacy omdat u namelijk wel naar buiten kunt kijken maar voorbijgangers niet naar binnen kunnen gluren. Een ander voordeel is dat een screen geen ruimte in beslag neemt op uw terras of balkon. Een screen creëert geen schaduwrijk terras, maar houdt uw woning wel heerlijk koel.

Rolluiken

Rolluiken hebben vele voordelen. Ze weren zon, licht, kou, warmte, geluid, inkijk en inbrekers. Ze zijn leverbaar in hand bedienbare maar ook in elektrisch bedienbare modellen. Vanwege de verduisterende en geluidswerende eigenschappen zijn rolluiken met name in slaapkamers zeer geschikt.

Horren

Naast het weren van de zon is ook het weren van insecten en pollen van groot belang in de zomer. Wij leveren plissé hordeuren, trekhorren en inzethorren voor in uw houten en kunststof draaikiepramen. De inzethor wordt op maat gemaakt en geleverd in dezelfde kleur als het draaikiepraam. Het grote voordeel van de inzethor is dat deze gemonteerd kan worden zonder te boren of te schroeven. De hor wordt in het geopende raam geplaatst, waarna het raam in elke stand te gebruiken is.

Lees meer over onze horren.

Horren

Dakramen

Vouwwanden

Meer weten over buitenzonwering?

Wenst u meer informatie over buitenzonwering of bent u benieuwd naar de prijzen van buitenzonwering? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.