Met onze kennis en technologische vaardigheden, is de veranda binnen een mum van tijd bij u gemonteerd

Een veranda geeft direct een stijlvolle uitstraling en sfeer aan uw woning

De terrasoverkapping zorgt er tevens voor dat u het hele jaar kunt genieten van het natuurschoon. Op warme, zomerse dagen kunnen de schuifdeuren open en vindt u onder de veranda een koele schaduw. Op regenachtige, winterse dagen zit u juist warm en beschut.

Wij zorgen ervoor dat u de terrasoverkapping van uw wensen krijgt. Wij zijn niet voor niets al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor zaken in en rondom het huis. 

Soorten veranda’s

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten veranda’s.  Onze Veranda’s zijn vakkundig opgebouwd uit duurzame profielen en voorzien van volglazen wanden. Wij beschikken over verschillende soorten Veranda’s waarvan wij de varianten basis Veranda tot uitgebreide en Klassieke Veranda in ons assortiment hebben. Laat u inspireren in onze uitgebreide showroom in Groningen. 

Uw eigen wensen, de stijl en grootte van uw woning en tuin bepalen welke veranda het beste bij uw woonruimte past.

Basis veranda 

De Basis veranda’s zijn ontwikkeld gericht op comfort en gemak. U kunt een Veranda bestellen in de kleur naar uw wens. Met de Basis veranda kunt u langer buiten zitten en genieten van uw terras en tuin. De veranda wordt vervaardigd uit onderhoudsarme materialen en is goed bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden. Wij maken uw Veranda op maat en in de kleur die u wilt. 

Klassieke veranda

De Klassieke Veranda heeft een traditionele uitstraling, die uw woning en tuin een ‘stijlvolle touch’ geven. De overkapping wordt opgebouwd uit de nieuwste materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden. Het glazen dak en de afgeronde profielen zorgen ervoor dat de overkapping een mooi uiterlijk krijgt. De veranda Klassiek wordt op maat gemaakt en geleverd in diverse kleuren.

Veranda snel en vakkundig gemonteerd

Met onze kennis en technologische vaardigheden, is de Veranda binnen een mum van tijd bij u gemonteerd. Dankzij onze ervaring op het gebied van zaken in en rondom uw woning kunnen wij de werkzaamheden feilloos, snel en dus betaalbaar uitvoeren. Ook voor zaken als kozijnen, glas, een schuifdak en verschillende Veranda's kunt u bij ons terecht.

Meer weten over veranda’s?

Wenst u meer informatie over veranda’s of bent u benieuwd naar de prijzen van veranda’s? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.