Een nieuw jaar, een nieuw begin

Een nieuw jaar, een nieuw begin

Het consumentenvertrouwen zit goed in de lift, zo merkt eigenaar Bennie Koster vanuit de showroom van Koster Glas en Kozijnen in Groningen. “Mensen durven weer te investeren,” merkt hij.

De bezoekers die Koster ontmoet in de showroom aan de Lavendelweg in Groningen komen tegenwoordig goed geïnformeerd binnen. “Ze weten wat ze willen. Vaak hebben ze op internet al de voordelen van kunststof kozijnen ontdekt. Daar hoef ik ze niet meer van te overtuigen,” weet eigenaar Bennie.

Kunststof kozijnen maken woning meer waard

Maar er is meer: “In plaats van per jaar twee houten kozijnen vervangen voor kunststof, gaat het nu met een heel huis tegelijk. Bennie snapt deze aanpak ook wel. “Kunststof kozijnen, ramen en deuren zijn sterk isolerend, dus profiteert de klant direct van de energiebesparing. Op de bank levert spaargeld bovendien nauwelijks meer iets op. Klanten kijken duidelijk verder vooruit dan de afgelopen jaren. Ze begrijpen dat kunststof kozijnen de woning meer waard maken.”

Uitstraling van hout, gemak van kunststof

De professionele monteurs van Koster Glas en Kozijnen vervangen houten kozijnen voor kunststof kozijnen met isolatieglas. Inclusief afwerking en opruimen. Dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) met houtnerf structuur heeft u de uitstraling van hout, maar profiteert u van het gemak van kunststof.

VKG Keurmerk biedt extra zekerheid

Wel zo prettig als u zeker weet dat alles goed verloopt. Daarom is het verstandig dat u een bedrijf in de arm neemt die het VKG Keurmerk mag voeren. Zo weet u zeker dat VKG gediplomeerde monteurs uw kozijnen plaatsen en dat het gehele proces van productie tot montage onafhankelijk gecontroleerd wordt. Financiële zekerheid haalt u uit het Waarborgfonds.

Voordelen kunststof kozijnen

  • uitstraling van hout, gemak van kunststof (nooit meer schilderen);
  • kunststof kozijnen zijn duurzaam, isolerend en inbraakwerend;
  • forse besparing op de energierekening;
  • extra waardetoevoeging aan uw woning;
  • verkrijgbaar in 125 kleuren met een mat, houtnerf of metallic structuur.

Bezoek de showroom in Groningen

Woont u in Hoogezand, Haren, Eelde, Roden, Bedum of omgeving en overweegt u ook om kunststof kozijnen te laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met Koster Glas en Kozijnen of bezoek de showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.