Dakrandpanelen Groningen

Dakrandpanelen: perfecte afwerking│Koster Glas en Kozijnen

De Finishing touch: gevelafwerking, gootafwerking, boeiboorden dakranden of dakoverstek

Dakrandpanelen

Wij helpen u graag met het leveren en installeren van dakrandpanelen. Wij maken uw woning af, zodat deze er fraai uitziet. Of het nu gaat om gevelafwerking, gootafwerking, boeiboorden dakranden of dakoverstek. Onze dakrandpanelen zijn leverbaar in 13 populaire kleuren. Er is altijd wel een passende kleur voor uw dakrand klus!

Dakpanelen

De dakranden van een woning vallen vaak niet op, maar zijn onmisbaar voor elke woning. Dakranden zijn erg gevoelig voor weersomstandigheden omdat ze op hoogte worden toegepast.

Onze producten zijn ongevoelig voor weersinvloeden en blijven jarenlang mooi. Schilderen is overbodig en spaart tijd, geld en het milieu!

Voordelen van dakrandpanelen van Kosten Glas en Kozijnen

  • Onderhoudsarm
  • Kleurvast en weerbestendig
  • Lange levensduur
  • Milieuvriendelijk
  • 10 jaar garantie

Vakkundige installatie dakrandpanelen

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met installaties, reparaties en alle andere diensten uit, in en rondom het huis. Hierdoor voeren wij onze werkzaamheden zo feilloos, snel en dus betaalbaar uit, dat het zonde zou zijn om zelf uw dakrandpanelen te installeren.

Wij installeren en leveren uiteenlopende producten voor huizen. Bijvoorbeeld buitendeuren, binnendeuren, garagedeuren, schuifpuien, horren, dakkapellen, dakbeslag, aanverwante producten en natuurlijk gevelbekleding. Dankzij deze veelzijdige ervaring krijgt ook het installeren van dakrandpanelen net even extra kwaliteit.

Meer weten over onze dakrandpanelen?

Wenst u meer informatie over dakrandpanelen of bent u benieuwd naar de prijzen van onze dakrandpanelen? Mail ons dan of bel: 050-571 49 15 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.