Raamhorren

De raamhorren die wij leveren zijn van de hoogste kwaliteit!

Raamhorren

Wij hechten net als u veel waarde aan de kwaliteit van uw raamhorren. Wij begrijpen heel goed dat u wilt luchten, zonder dat er meteen talloze insecten naar binnen schieten die u nog maandenlang lastigvallen. Onze gebruiksvriendelijke raamhorren bieden uitkomst, vooral wanneer deze kwaliteit horren goed geïnstalleerd zijn.

Hoge kwaliteit raamhorren

De raamhorren die wij leveren zijn van de hoogste kwaliteit. Ze zijn dan ook met de modernste technieken vervaardigd. Hoewel het natuurlijk mogelijk is om deze zelf te monteren, is het zonde om dit niet door ons te laten doen. Want dankzij onze ervaring en technische handigheid werken wij snel, perfectionistisch en dus betaalbaar. U bespaart behalve tijd, moeite en ongemak dus ook geld. 

Verschillende typen horren

Wij hebben verschillende horren in onze assortiment namelijk:

  • Inzethorren
  • Inzetrolhorren
  • Klemhorren
  • Plissehordeur
  • Inzetplissehordeur

Hordeuren, rolhorren, dakraamhorren 

Wij laten u graag het ultieme buitengevoel beleven door het leveren en/of installeren van bijvoorbeeld (vaste) hordeuren, rolhorren of (dak)raamhorren. Deze kunnen wij u in diverse kleuren en alle afmetingen leveren. Wij putten uit ruim 35 jaar ervaring in het uitvoeren van installaties, reparaties en alle andere diensten in en rondom het huis.

Meer weten over raamhorren?

Wenst u meer informatie over raamhorren of bent u benieuwd naar de prijs van onze raamhorren? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.