Beschermende gevelbekleding 

Beschermende gevelbekleding laten monteren in Groningen en omgeving 

Wij van Koster Glas en Kozijnen helpen u graag met het leveren en het monteren van gevelbekleding. Of het nu gaat om gevelafwerking, gootafwerking, boeiboorden, dakranden of dakoverstek. Onze gevelbekleding panelen zijn leverbaar in RAL-kleuren en houtstructuren die niet van echt te onderscheiden zijn. Ze zijn prima bestand tegen de heftige Nederlandse weersomstandigheden en zijn onderhoudsvrij. Gevelbekleding zorgt verder voor een mooie aankleding van uw woning of pand. Beschermde gevelbekleding is belangrijk voor de waarde en kwaliteit van uw woning, omdat het een beschermende functie heeft.  

Veel ervaring met het installeren van gevelbekleding

Het perfect installeren van gevelbekleding is niet zo moeilijk wanneer je de juiste ervaring, kennis en technische vaardigheden hebt. Wij richten ons al 35 jaar op installaties, reparaties en alle andere diensten in en rondom het huis. Hierdoor voeren wij onze werkzaamheden feilloos, snel en dus betaalbaar uit. Het zou zonde zijn om zelf uw gevelbekleding te installeren. Wij doen dit graag voor u. 


Volledig werk met gevelbekleding

Wij leveren en installeren uiteenlopende producten en diensten voor huizen. Bijvoorbeeld buitendeuren, binnendeuren, garagedeuren, schuifpuien, horren, dakkapellen, aanverwante producten en natuurlijk gevelbekleding. Dankzij deze veelzijdige ervaring krijgt ook het installeren van gevelbekleding extra kwaliteit. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld gevelbekleding? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek. 

Meer weten over gevelbekleding?

Wenst u meer informatie over gevelbekleding of bent u benieuwd naar de prijzen van gevelbekleding? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.