Zekerheid met kunststof kozijnen

Zekerheid met kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een slimme investering. Maar let op!

De voordelen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien hoeven we niet vaak meer uit te leggen. Die zijn inmiddels bekend. Maar let op….

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk profiteren van de voordelen van kunststof kozijnen.
Het scheelt u per slot van rekening een hoop centen in de energiekosten. En we begrijpen natuurlijk ook dat u ernaar uitkijkt uw kunststof deuren,ramen en schuifpuien nooit meer te hoeven schilderen. Maar ga vooral niet over één nacht ijs.

Vraag naar het VKG-keurmerk

Vooral verkopers die langs de deuren komen, weten mensen vaak te overtuigen van een snelle aanschaf. Maar pas op: het ene kunststof kozijn is het andere niet.
Zorg dat de garantie verder rijkt dan tot aan de voordeur. Vraag vooral naar het VKG-keurmerk. Zo weet u zeker dat het bedrijf niet voortijdig met de noorderzon vertrekt.

Showroom als inspiratie

Laat u eerst rustig informeren en adviseren in onze showroom. Zo ziet u wat er te koop is. Koster Glas & Kozijnen heeft bijvoorbeeld profielen van het merk Schüco die verstevigd zijn met staal. In de eigen moderne Nederlandse fabriek GevelNed worden de kozijnen voor u op maat gemaakt. In het formaat, de kleur en structuur die u wenst.

Kunststof kozijnen: goedkoop is duurkoop

Uw woning van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voorzien loont de moeite. U zit isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm en reken maar dat uw woning in waarde stijgt met kunststof kozijnen. Maar doe het verstandig! Goedkoop is vaak duurkoop. Waar u uw kozijnen ook koopt, vraag naar de service- en garantievoorwaarden.

Top 5 voordelen van kunststof kozijnen van Koster Glas & Kozijnen:

  • zekerheid dankzij het VKG-keurmerk (bijvoorbeeld 15 jaar garantie);
  • inspiratie opdoen in een uitgebreide showroom;
  • kunststof kozijnen uit de eigen moderne Nederlandse fabriek;
  • verstevigde Schüco profielen als basis van het kozijn;
  • zelf opgeleide en professionele eigen monteurs;