Page content

article content

Zekerheid met kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een slimme investering. Maar let op!

het-nieuwe-keurmerk-logo_groot

De voordelen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien hoeven we niet vaak meer uit te leggen. Die zijn inmiddels bekend. Maar let op….


Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk profiteren van de voordelen van kunststof kozijnen.
Het scheelt u per slot van rekening een hoop centen in de energiekosten. En we begrijpen natuurlijk ook dat u ernaar uitkijkt uw kunststof deuren,ramen en schuifpuien nooit meer te hoeven schilderen. Maar ga vooral niet over één nacht ijs.

 

Vraag naar het VKG-keurmerk

Vooral verkopers die langs de deuren komen, weten mensen vaak te overtuigen van een snelle aanschaf. Maar pas op: het ene kunststof kozijn is het andere niet.
Zorg dat de garantie verder rijkt dan tot aan de voordeur. Vraag vooral naar het VKG-keurmerk. Zo weet u zeker dat het bedrijf niet voortijdig met de noorderzon vertrekt.

 

Showroom als inspiratie

Laat u eerst rustig informeren en adviseren in onze showroom. Zo ziet u wat er te koop is. Koster Glas & Kozijnen heeft bijvoorbeeld profielen van het merk Schüco die verstevigd zijn met staal. In de eigen moderne Nederlandse fabriek GevelNed worden de kozijnen voor u op maat gemaakt. In het formaat, de kleur en structuur die u wenst.

Kunststof kozijnen: goedkoop is duurkoop

Uw woning van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voorzien loont de moeite. U zit isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm en reken maar dat uw woning in waarde stijgt met kunststof kozijnen. Maar doe het verstandig! Goedkoop is vaak duurkoop. Waar u uw kozijnen ook koopt, vraag naar de service- en garantievoorwaarden.

 

Top 5 voordelen van kunststof kozijnen van Koster Glas & Kozijnen:

  • zekerheid dankzij het VKG-keurmerk (bijvoorbeeld 15 jaar garantie);
  • inspiratie opdoen in een uitgebreide showroom;
  • kunststof kozijnen uit de eigen moderne Nederlandse fabriek;
  • verstevigde Schüco profielen als basis van het kozijn;
  • zelf opgeleide en professionele eigen monteurs;

Comment Section

0 reacties op “Zekerheid met kunststof kozijnen

Plaats een reactie


*