Voordeur Koster Glas en Kozijnen Groningen

Voordeur Koster Glas en Kozijnen Groningen

Zijn uw houten kozijnen aan vervanging toe? De professionals bij Koster Glas en Kozijnen vervangen uw kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in een handomdraai voor isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme varianten.

“Onze voordeur past perfect bij de stijl van onze woning. Iedereen die op visite komt, spreekt verwondering uit over onze nieuwe voordeur,” vertelt Monique. Ze is administratief medewerkster bij Koster Glas en Kozijnen in Groningen.

Toen ze vorig jaar met haar man een nieuwe woning in Eelde kocht, waren ze het er snel over eens: ze zouden de houten kozijnen en deuren vervangen door kunststof varianten. Passend bij de stijl van de woning, isolerend, inbraakwerend en bovenal: onderhoudsarm!

Off-white kunststof kozijnen
De hele woning is na aanschaf verbouwd. Nadat ze twee dakkapellen plaatsten, was het tijd om alle houten kozijnen te vervangen. Inmiddels beschikt de woning over off-white kunststof kozijnen met een LIGNA structuur en in de huiskamer prijken inmiddels prachtige openslaande deuren. De voordeur en de achterdeur zijn donkerblauw, ook in de vlammende houtnerf structuur.

Jaren 50 woning
Monique had haar oog eerder al op een voordeur met vier raampjes verdeeld in vier ruitjes laten vallen die in de showroom staat. Toch wilden zowel Monique als haar man Bennie verder kijken. Wat past er nog meer bij een jaren 50 woning? Je kunt alle kanten op, want een voordeur kun je hier volledig zelf samenstellen met panelen, glas, deurgrepen, etc. Uiteindelijk zijn ze toch bij hun eerste keuze gebleven.

Positief verrast
Toen Monique deze donkerblauwe OBUK voordeur met ronde handgreep in haar nieuwe woning zag prijken, was ze toch nog positief verrast. “Vooral de donkerblauwe brievenbus naast de deur en het lantaarntje erboven maken het geheel helemaal af,” vertelt ze.

Warmer en veiliger
“Het is heerlijk dat ik niet langer aan de houten deur hoef te duwen en trekken voordat deze in het slot valt,” vertelt ze. “De nieuwe deur opent en sluit soepel, dat is een genot. Ik ben er enorm blij mee. Het voelt niet alleen warmer nu, vooral ook veiliger.”

Bezoek onze showroom in Groningen
Woont u in de buurt van Eelde, Paterswolde, Assen, Haren of Roden, bezoek dan de showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen of vraag naar de referentie adressen in de regio Groningen.

Wenst u meer informatie over onze producten of bent u benieuwd naar onze prijzen?

Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.