Page content

article content

Met een veranda zit u het hele jaar buiten

Het zomerse weer is voorbij. Dat mag duidelijk zijn. De loungekussens kunnen weer naar zolder en de parasol terug in de hoes. Of toch niet?

veranda-pallazzo

Met een veranda aan uw woning kunt u praktisch het hele jaar rond genieten van outdoor living. Dankzij deze overkapping blijven uw stoelen en kussens gewoon buiten. Ook uw tijdschrift en tafelkleed blijven droog.

Een veranda verlengt uw woonkamer

Op dagen dat we er normaal gesproken voor kiezen ons binnenshuis terug te trekken, kiezen we met een veranda ongetwijfeld voor het buitengevoel. Vanuit een beschermde plek genieten van het geluid dat de bladeren maken nu de wind ze stevig heen en weer schudt. Heerlijk ook om onder een veranda te genieten van de tuin die de komende maanden enorme veranderingen doormaakt.

 

Een overkapping als knusse plek

Als het straks echt te hard gaat waaien of het wordt té koud, is er nog geen man overboord. Een volglazen schuifdraaisysteem van Sunflex biedt bescherming tegen kou, wind en regen. Fantastisch om zelf vanuit deze knusse plek de touwtjes in handen te hebben. De beglazing gaat in delen open of dicht. Bij zonnig en droog weer staat alles open, bij nat of koud weer is het schuifdraaisysteem deels of helemaal te sluiten.

 

Kleur afstemmen op uw kunststof kozijnen

Wilt u dit jaar ook zo lang mogelijk buiten zitten en uw hoofd fris houden? Kom dan langs in onze showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen om diverse opstellingen met veranda’s te bekijken. De professionele adviseurs helpen u bijvoorbeeld ook graag om de kleur van de kunststof kozijnen, achterdeur én de zonwering van de overkapping op elkaar af te stemmen. Zo wordt het helemaal een prachtig geheel. Kortom: u gaat een heerlijk najaar en een fantastische winter tegemoet.

 

Open Huis Weekend

Een bezoek aan onze showroom is extra leuk tijdens ons Open Huis weekend  op 22 en 23 september. We serveren iets lekkers bij de koffie en u verlaat de showroom ook niet met lege handen.   Bent u van plan om de VT wonen&design beurs in de RAI in Amsterdam te bezoeken tussen 3 en 8 oktober? In het Select Windows huis is ook plek ingeruimd voor een veranda.U treft ons daar in hal 12, tegenover het VT wonen huis.

Comment Section

0 reacties op “Met een veranda zit u het hele jaar buiten

Plaats een reactie


*