Page content

article content

Met een veranda zit u het hele jaar buiten

Met een veranda aan uw woning kunt u praktisch het hele jaar rond genieten van outdoor living. Dankzij deze overkapping blijven uw stoelen en kussens gewoon buiten. Ook uw tijdschrift en tafelkleed blijven droog.

Een veranda verlengt uw woonkamer

Op dagen dat we er normaal gesproken voor kiezen ons binnenshuis terug te trekken, kiezen we met een veranda ongetwijfeld voor het buitengevoel. Vanuit een beschermde plek genieten van het geluid dat de bladeren maken nu de wind ze stevig heen en weer schudt. Heerlijk ook om onder een veranda te genieten van de tuin die de komende maanden enorme veranderingen doormaakt.

Een overkapping als knusse plek

Als het straks echt te hard gaat waaien of het wordt té koud, is er nog geen man overboord. Een volglazen schuifdraaisysteem van Sunflex biedt bescherming tegen kou, wind en regen. Fantastisch om zelf vanuit deze knusse plek de touwtjes in handen te hebben. De beglazing gaat in delen open of dicht. Bij zonnig en droog weer staat alles open, bij nat of koud weer is het schuifdraaisysteem deels of helemaal te sluiten.

Kleur afstemmen op uw kunststof kozijnen

Wilt u dit jaar ook zo lang mogelijk buiten zitten en uw hoofd fris houden? Kom dan langs in onze showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen om diverse opstellingen met veranda’s te bekijken. De professionele adviseurs helpen u bijvoorbeeld ook graag om de kleur van de kunststof kozijnen, achterdeur én de zonwering van de overkapping op elkaar af te stemmen. Zo wordt het helemaal een prachtig geheel. Kortom: u gaat een heerlijk najaar en een fantastische winter tegemoet.

Bezoek onze showroom in Groningen 

Wenst u meer informatie over onze producten of bent u benieuwd naar onze prijzen?

Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Comment Section

1 reactie op “Met een veranda zit u het hele jaar buiten


Door Marie de Jonge op 1 oktober 2019

Een veranda met glas kan inderdaad goed dienen als een verlengstuk van je woonkamer. Ook wanneer je huis donker is kan het een goede manier zijn om meer daglicht te krijgen. Ik kan mijn veranda niet meer wegdenken!

Plaats een reactie


*