Wij gebruiken cookies

35 jarige bestaan │Koster Glas en Kozijnen Groningen

Bennie Koster bestaat met zijn bedrijf in de kunststof kozijnen dit jaar 35 jaar en dát moet gevierd worden. Ook (potentiële) klanten profiteren mee met dit heugelijke feit. Profiteer van kortingen tot wel 35%. tot en met 4 oktober 2018!

Page content

article content

Tijd voor een veranda

Het is er nú de tijd voor: een veranda. Zodra de temperatuur het ook maar een beetje toelaat, kunt u namelijk al genieten van uw overkapping. 

 

Overweegt u een veranda dan is nú dus het moment. De kwaliteitsveranda van Pallazzo geeft uw woning een extra dimensie. Stelt u zich eens voor: u geniet van een feestje of barbecue in uw tuin en ondanks de regen hoeft u de gezelligheid niet af te breken. Sterker nog: het wordt door een plensbui eigenlijk nóg gezelliger. U hóópt bijna dat het gaat regenen.

Nóg meer beschutting
Zelfs tegen inregenen hebben wij een oplossing: zijwanden onder uw terrasoverkapping. Deze spiekozijnen kunnen over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd en sluiten naadloos aan tegen het dak van uw veranda. Wilt u uw veranda ook aan de voorzijde dicht zetten? Kies dan voor een schuifsysteem, schuifdraaisysteem of vouwwand. Ideaal: bij mooi weer schuift u de glazen panelen open en bij nat of koud weer sluit u deze.

Lekker lang buiten
Zowel in het voorjaar als het najaar geniet u dankzij uw ‘verlengde woonkamer’ extra lang van het buitenleven. U zit heerlijk beschut onder uw veranda met glazen dak. U profiteert dankzij het standaard veiligheidsglas van veel lichtinval én u kunt lekker naar buiten kijken.

Kleurrijke terrasoverkapping
De kleur van uw overkapping stemt u zonder problemen volledig af op de kleur van uw woning. Onze verandatypes 2, 3 en 4 zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren wit, crèmewit, Volcan, Nero en Quartz. U kunt naast deze standaardkleuren tevens kiezen voor alle RAL-kleuren. Kijk op onze veranda site voor meer informatie.

Familie Van Zomeren uit Haren
‘’Wij zochten een veranda zonder zo’n ontsierende en onhandige middenpaal. Pallazzo-dealer Koster Glas en Kozijnen uit Groningen adviseerde ons Type 4XXL. Hierbij was een overspanning van 6 meter op 2 staanders geen enkel probleem.”

Voorjaarsactie 2017
In de voorjaarsactieweken van Pallazzo krijgt u bij Koster Glas en Kozijnen, bij aanschaf van een veranda met glazen dak tot 31 mei 2017, gratis 1 ledspot per tussenligger t.w.v. € 295,-

Meer weten over een veranda
Woont u in Hoogezand, Assen, Roden, Veendam, Zuidlaren, Stadskanaal e.o. en bent u op zoek naar een veranda? Of wenst u een prijsopgave voor een terrasoverkapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Lavendelweg 19 te Groningen.

Wenst u meer informatie over onze producten of bent u benieuwd naar onze prijzen?

Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.

Comment Section

0 reacties op “Tijd voor een veranda

Plaats een reactie


*