Tijd voor een veranda

Tijd voor een veranda

Het is er nú de tijd voor: een veranda. Zodra de temperatuur het ook maar een beetje toelaat, kunt u namelijk al genieten van uw overkapping. Met een veranda aan uw woning kunt u praktisch het hele jaar rond genieten van outdoor living. Dankzij deze overkapping blijven uw stoelen en kussens gewoon buiten. Ook uw tijdschrift en tafelkleed blijven droog.

Overweegt u een veranda dan is nú dus het moment. De kwaliteitsveranda van Pallazzo geeft uw woning een extra dimensie. Stelt u zich eens voor: u geniet van een feestje of barbecue in uw tuin en ondanks de regen hoeft u de gezelligheid niet af te breken. Sterker nog: het wordt door een plensbui eigenlijk nóg gezelliger. U hóópt bijna dat het gaat regenen.

Nóg meer beschutting

Zelfs tegen inregenen hebben wij een oplossing: zijwanden onder uw terrasoverkapping. Deze spiekozijnen kunnen over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd en sluiten naadloos aan tegen het dak van uw veranda. Wilt u uw veranda ook aan de voorzijde dicht zetten? Kies dan voor een schuifsysteem, schuifdraaisysteem of vouwwand. Ideaal: bij mooi weer schuift u de glazen panelen open en bij nat of koud weer sluit u deze.

Lekker lang buiten

Zowel in het voorjaar als het najaar geniet u dankzij uw ‘verlengde woonkamer’ extra lang van het buitenleven. U zit heerlijk beschut onder uw veranda met glazen dak. U profiteert dankzij het standaard veiligheidsglas van veel lichtinval én u kunt lekker naar buiten kijken.

Kleurrijke terrasoverkapping

De kleur van uw overkapping stemt u zonder problemen volledig af op de kleur van uw woning. Onze verandatypes 2, 3 en 4 zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren wit, crèmewit, Volcan, Nero en Quartz. U kunt naast deze standaardkleuren tevens kiezen voor alle RAL-kleuren. Kijk op onze veranda pagina voor meer informatie.

Een veranda verlengt uw woonkamer

Op dagen dat we er normaal gesproken voor kiezen ons binnenshuis terug te trekken, kiezen we met een veranda ongetwijfeld voor het buitengevoel. Vanuit een beschermde plek genieten van het geluid dat de bladeren maken nu de wind ze stevig heen en weer schudt. Heerlijk ook om onder een veranda te genieten van de tuin die de komende maanden enorme veranderingen doormaakt.

Een overkapping als knusse plek

Als het straks echt te hard gaat waaien of het wordt té koud, is er nog geen man overboord. Een volglazen schuifdraaisysteem van Sunflex biedt bescherming tegen kou, wind en regen. Fantastisch om zelf vanuit deze knusse plek de touwtjes in handen te hebben. De beglazing gaat in delen open of dicht. Bij zonnig en droog weer staat alles open, bij nat of koud weer is het schuifdraaisysteem deels of helemaal te sluiten.

Kleur afstemmen op uw kunststof kozijnen

Wilt u dit jaar ook zo lang mogelijk buiten zitten en uw hoofd fris houden? Kom dan langs in onze showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen om diverse opstellingen met veranda’s te bekijken. De professionele adviseurs helpen u bijvoorbeeld ook graag om de kleur van de kunststof kozijnen, achterdeur én de zonwering van de overkapping op elkaar af te stemmen. Zo wordt het helemaal een prachtig geheel. Kortom: u gaat een heerlijk najaar en een fantastische winter tegemoet.

 

Familie Van Zomeren uit Haren
‘’Wij zochten een veranda zonder zo’n ontsierende en onhandige middenpaal. Pallazzo-dealer Koster Glas en Kozijnen uit Groningen adviseerde ons Type 4XXL. Hierbij was een overspanning van 6 meter op 2 staanders geen enkel probleem.”

Meer weten over een veranda

Woont u in Groningen, Eelde, Haren, Hoogezand, Assen, Roden, Veendam, Zuidlaren, Stadskanaal e.o. en bent u op zoek naar een veranda? Of wenst u een prijsopgave voor een terrasoverkapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Lavendelweg 19 te Groningen.

Wenst u meer informatie over onze producten of bent u benieuwd naar onze prijzen?

Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.