Page content

article content

Tijd voor een veranda

Het is er nú de tijd voor: een veranda. Zodra de temperatuur het ook maar een beetje toelaat, kunt u namelijk al genieten van uw overkapping. 

 

Overweegt u een veranda dan is nú dus het moment. De kwaliteitsveranda van Pallazzo geeft uw woning een extra dimensie. Stelt u zich eens voor: u geniet van een feestje of barbecue in uw tuin en ondanks de regen hoeft u de gezelligheid niet af te breken. Sterker nog: het wordt door een plensbui eigenlijk nóg gezelliger. U hóópt bijna dat het gaat regenen.

Nóg meer beschutting
Zelfs tegen inregenen hebben wij een oplossing: zijwanden onder uw terrasoverkapping. Deze spiekozijnen kunnen over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd en sluiten naadloos aan tegen het dak van uw veranda. Wilt u uw veranda ook aan de voorzijde dicht zetten? Kies dan voor een schuifsysteem, schuifdraaisysteem of vouwwand. Ideaal: bij mooi weer schuift u de glazen panelen open en bij nat of koud weer sluit u deze.

Lekker lang buiten
Zowel in het voorjaar als het najaar geniet u dankzij uw ‘verlengde woonkamer’ extra lang van het buitenleven. U zit heerlijk beschut onder uw veranda met glazen dak. U profiteert dankzij het standaard veiligheidsglas van veel lichtinval én u kunt lekker naar buiten kijken.

Kleurrijke terrasoverkapping
De kleur van uw overkapping stemt u zonder problemen volledig af op de kleur van uw woning. Onze verandatypes 2, 3 en 4 zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren wit, crèmewit, Volcan, Nero en Quartz. U kunt naast deze standaardkleuren tevens kiezen voor alle RAL-kleuren. Kijk op onze veranda site voor meer informatie.

Familie Van Zomeren uit Haren
‘’Wij zochten een veranda zonder zo’n ontsierende en onhandige middenpaal. Pallazzo-dealer Koster Glas en Kozijnen uit Groningen adviseerde ons Type 4XXL. Hierbij was een overspanning van 6 meter op 2 staanders geen enkel probleem.”

Voorjaarsactie 2017
In de voorjaarsactieweken van Pallazzo krijgt u bij Koster Glas en Kozijnen, bij aanschaf van een veranda met glazen dak tot 31 mei 2017, gratis 1 ledspot per tussenligger t.w.v. € 295,-

Meer weten over een veranda
Woont u in Hoogezand, Assen, Roden, Veendam, Zuidlaren, Stadskanaal e.o. en bent u op zoek naar een veranda? Of wenst u een prijsopgave voor een terrasoverkapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Lavendelweg 19 te Groningen.

Wenst u meer informatie over onze producten of bent u benieuwd naar onze prijzen?

Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.

Comment Section

0 reacties op “Tijd voor een veranda

Plaats een reactie


*