Kies de juiste dakkapel

Kies de juiste dakkapel

Het voorjaar staat voor de deur. Op de een of andere manier krijgen we daardoor opruimdrang en gaan we op zoek naar ruimte. Zowel in het hoofd als in de woning. Dat is vermoedelijk de reden dat de vraag naar dakkapellen in onze showroom zo groot is.

Dakkapel plaatsen Groningen

Een dakkapel laten plaatsen op uw woning is een uitstekende stap voor extra ruimte en licht. Maar let op: de ene dakkapel is de andere niet. Kijk goed wat u koopt. Kosten Glas & Kozijnen doet u graag drie tips aan de hand hoe u tot de juiste dakkapelkeuze komt.

 

  • Kies een goede constructie

Bij een dakkapel geldt in extreme mate: goedkoop is duurkoop. Een foutieve constructie merkt u pas na een aantal jaar. Vaak is tegen die tijd de partij die u de dakkapel verkocht al met de noorderzon vertrokken.

 

Koster Glas & Kozijnen heeft samen met leveranciers de duurzame en kwalitatief hoogwaardige Select Windows dakkapel ontworpen: een standaard model met een grote keuze in uiterlijk, uitvoering en afwerking. Onze vakkundige monteurs plaatsen uw dakkapel in één dag. De garantie is maar liefst 15 jaar.

 

  • Wees u bewust van de vormgeving

Een dakkapel plaatsen is één, maar vergeet de afwerking niet.

 

Koster Glas & Kozijnen denkt graag met u mee over een passende afwerking. Kies een mooie dakoverstek, een Keralit afwerking aan de zijkant met schroten in plaats van een vlak paneel, neem verdiepte profielen en overweeg geïntegreerde rolluiken. Profiteer gerust mee van onze 33 jaar ervaring.

 

  • Beoordeel de isolatiewaarde

Vraag goed welke isolatiewaarde de dakkapel heeft.

Koster Glas & Kozijnen kijkt naar het totaalplaatje. Regelen wanneer u dat wenst uw dakisolatie en de herindeling van uw zolder. Onze dakkapel voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit en heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Het dak heeft maar liefst een gemiddelde warmteweerstand van 6.0 m2 k/w RC.

 

 

Nooit meer het dak op

Het gemak wil ook wat. Zowel de Keralit dakafwerking als de kunststof kozijnen zijn in alle kleuren en structuren verkrijgbaar en zijn onderhoudsarm. U hoeft dus met de dakkapel van Koster Glas & Kozijnen nooit het dak op om uw dakkapel te schilderen.

 

Wilt u meer weten over dakkapellen?

Woont u in de buurt van Haren, Leek, Zuidhorn, Zuidlaren, Eelde, Windschoten of Veendam en wilt u meer weten over onze dakkapellen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom op de Lavendelweg 19 in Groningen.