5 tips voor een veilige voordeur

5 tips voor een veilige voordeur

Een nieuwe voordeur uitkiezen is best lastig. Waar let u zoal op? Oriënteert u zich eerst maar eens. Dat kan op internet, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom op de Lavendelweg 19 in Groningen.

Wij hebben voordeuren in alle soorten en maten. Bij ons stelt u eenvoudig uw eigen kunststof voordeur samen. Met glas, stijlen en panelen creëert u een ontwerp voordeur die past bij de stijl van uw woning.

Mooie én veilige voordeur

Uw voordeur dient als visitekaartje. Groot voordeel bij Koster Glas & Kozijnen is dat u behalve een mooie voordeur ook een veilige deur heeft. Belangrijk, want we moeten ons achter gesloten deuren veilig kunnen voelen in ons eigen huis.

Inbraakwerend

Een kunststof deur heeft veel positieve eigenschappen. Deze is namelijk duurzaam, isolerend, inbraakwerend, onderhoudsarm en zelfs moeilijk ontvlambaar (heeft zelfs een zelf-dovende eigenschap).

5 tips bij het uitkiezen van een veilige voordeur

Let bij de aanschaf van een voordeur op de volgende zaken:

  • gelaagd glas (anti-doorval);
  • Politiekeurmerk Veilig Wonen;
  • inbraakwerend SKG*** deurbeslag;
  • voorzien van kerntrekbeveiliging
  • VKG Keurmerk.

Kunststof voordeur: veiligheid voorop

Omdat wij veiligheid zeer hoog in het vaandel hebben staan, leveren wij bovenstaande vijf punten standaard op al onze kunststof (voor)deuren. Zo weet u zeker dat u goed zit bij Koster Glas & Kozijnen.

Ronde scharnieren

Verder zijn al onze kunststof deuren voorzien van de unieke ronde scharnieren in plaats van die minder fraaie scharnierkapjes die nog veel worden toegepast op kunststof deuren.

Hollandse dorpel: the finishing touch

Wat uw voordeur (achterdeur of openslaande deuren) écht de finishing touch geeft, is onze unieke Hollandse dorpel. Deze onderdorpel is gemaakt van een duurzame kunststof in de kleur zwart of antraciet. Optisch is deze hetzelfde als een natuurstenen dorpel, maar met een hogere isolatiewaarde.

Wilt u meer weten over deuren?

Woont u in de buurt van Haren, Leek, Zuidhorn, Zuidlaren, Eelde, Windschoten of Veendam en wilt u meer weten over onze deuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom op de Lavendelweg 19 in Groningen.