Op zoek naar kunststof kozijnen – 5 redenen om de showroom te bezoeken

Op zoek naar kunststof kozijnen – 5 redenen om de showroom te bezoeken

Waar begint u als u uw houten kozijnen wilt vervangen voor kunststof kozijnen? Op internet? Of stapt u een professionele showroom binnen om u te laten informeren?

KK_Jan-1-5

In een showroom ervaart u de producten en laat u zich bijpraten over de mogelijkheden. Zo krijgt u de kans om een kunststof kozijn naast een houten kozijn te leggen. U ziet met onze houtnerf structuur nauwelijks meer het verschil tussen kunststof en hout.

 

Draaikiepraam met parallel ventilatiestand

Vaak zien we dat mensen in de showroom na onze uitleg afstappen van hun eerste idee. Ze zien bijvoorbeeld ons draaikiepraam met verdekt beslag. Of ze kenden het draaikiepraam met parallel ventilatiestand nog niet waarbij het gehele kozijn 8 millimeter naar binnen komt. Dé manier om mét politiekeurmerk te ventileren als u niet thuis bent.

 

VKG Keurmerk

We lichten in de showroom ook graag onze aanpak toe. Dat gaat over meer dan inmeten, plaatsen en afwerken. We vertellen wat het VKG Keurmerk inhoudt. En natuurlijk dat de garantie op kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien bij ons 15 jaar is.

 

34 jaar specialist in kozijnen

Natuurlijk kunt u uw kunststof kozijnen via internet bestellen. Het kan zomaar goedkoper zijn, maar houd goed in de gaten wat u koopt. Voert het bedrijf het VKG Keurmerk? Hoe lang krijgt u garantie? Hoe staat het met de service? En komt de gewenste kleur wel overeen met uw verwachting? In onze showroom heeft u de producten met eigen ogen gezien en spreekt u met professionals die al 34 jaar in het vak zitten. Reken maar dat zij weten waar ze het over hebben.

Verzeker u van de juiste keuze

Mocht u nu of in de toekomst een veranda, isolatieglas, gevelbekleding, vouwwanden of zonwering overwegen, wandel dan een extra rondje door onze showroom. Alle producten staan keurig uitgestald. Laat u informeren en verzeker u ervan dat u de juiste keuze maakt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, zodat we u alle aandacht kunnen geven die u verdient.

 

5 redenen om de showroom van Koster Glas & Kozijnen te bezoeken:

  • uitgebreide uitleg over de materie kunststof;
  • deskundig advies over de mogelijkheden;
  • de kans om de producten met eigen ogen te zien en te beleven;
  • ontdekken wat er nog meer mogelijk is om uw woongenot te vergroten;
  • een prettig persoonlijk contact.