Van kunststof kozijnen tot FC Groningen

Van kunststof kozijnen tot FC Groningen

Van kunststof kozijnen tot FC Groningen

Bennie Koster is al meer dan 35 jaar actief in de kunststof kozijnen branche. Zes dagen per week denkt hij vanuit Koster Glas en Kozijnen in Groningen alleen maar aan kunststof ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en veranda’s. In het weekend is het voetbal dat de klok slaat. “Ik ben al 44 jaar trouwe supporter van FC Groningen,” vertelt hij. Waar Bennies klanten trouw aan hém zijn zo trouw is hij aan zijn voetbalclub.

Tussen ramen en deuren

Regelmatig ontmoet Bennie bij FC Groningen natuurlijk mensen die ook bij hem in de showroom komen. Tijdens de wedstrijd wordt er niet over de zaak gesproken, er wordt zelfs niet aan gedacht. Samen met supporters uit onder meer Groningen, Hoogezand, Haren, Eelde, Roden en Bedum gaat hij volledig op in het spel. Andersom is die grens niet zo hard. “Tussen de kunststof deuren, ramen, dakkapellen en veranda’s in de showroom praat ik met FC Groningen liefhebbers natuurlijk wél over de wedstrijd van het voorgaande of aankomende weekend.”

 

Aan kunststof kozijnen denken

Tijdens de komende wedstrijden zal Bennie toch vaak aan kunststof kozijnen denken. Dat is zijn eigen schuld. Hij sponsort de club vanaf zondag 8 augustus namelijk met borden langs het veld. Om zich volledig op de wedstrijd te kunnen focussen, is de ledverlichting enkel vóór de wedstrijd, in de rust en ná de wedstrijd zichtbaar. “Het is logisch om FC Groningen te sponsoren. Voetbal verbindt, ik draag FC Groningen een warm hart toe en heb lokale betrokkenheid hoog in het vaandel staan.”

 

Zonwering en raamdecoratie plaatsen

Net als de spelers houdt ook Bennie van uitdagingen. Zo richt hij zich sinds kort ook op functionele raamdecoratie. “Ook ik probeer altijd een nóg beter spel te spelen. Het spel van ‘goed wonen, beter wonen’ maken. Het is misschien een inkoppertje, maar….. dat kan ik niet alleen. Daar heb ik een team voor nodig. Een team met professionele spelers zoals de Nederlandse fabriek GevelNed die Schüco profielen levert waar op maat kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van gemaakt worden, een verkoper die de producten door en door kent, iemand die uitstekend inmeet en natuurlijk de monteurs die de kozijnen, dakkapellen of de zonwering plaatst.”

 

Welkom in de showroom

Overweegt u te gaan verbouwen of zit u midden in een renovatie? En wilt u graag een balletje opgooien over kunststof kozijnen bij Bennie? Dan bent u natuurlijk van maandag tot en zaterdag (mits Groningen voetbalt) van harte welkom in de showroom op de Lavendelweg 19 in Groningen. Hij (of een van zijn gedreven collega’s) staat u graag te woord over de mogelijkheden. U kunt hier alvast een vrijblijvende afspraak maken met een van de adviseurs van Koster Glas en Kozijnen.