Koster heropent showroom

Koster heropent showroom

GRONINGEN – Koster Glas en Kozijnen heropent op zaterdag 21 maart a.s. de showroom aan de Lavendelweg in Groningen. Op de oude vertrouwde locatie dus, maar met een splinternieuwe showroom.
“De showroom is voorzien van allerlei interessante noviteiten. Denk daarbij aan kunststof kozijnen die dankzij vernieuwde technieken nauwelijks te onderscheiden zijn van hout. Maar ook aan binnenzonwering tússen het glas zodat vuil en vocht geen kans krijgen,” licht eigenaar Bennie Koster een tipje van de sluier op. Sinds de overstap van fabriek Kroon Kozijn naar marketingorganisatie Select Windows heeft Koster korte lijntjes met de mooiste merken: Schüco (kunststof kozijnen), Hörmann (garagedeuren), Pilkington en Saint-Gobain (glas), Sunflex (balkonbeglazing en vouwwanden), Pallazzo (veranda’s), KeJe (Binnenzonwering), OBUK (deuren), Velux (dakramen) en dakkapellen uit eigen fabriek.

Vertrouwen
Bennie vertelt: “Voorheen lieten we onze kunststof kozijnen maken bij Kroon Kozijn. Toen deze fabriek failliet ging en direct wilde doorstarten, had ik daar geen vertrouwen in en ging op zoek naar een betrouwbare partij.” Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn voor Koster Glas en Kozijnen nu eenmaal al 31 jaar de basis van succes en daar wil Bennie geen concessies aan doen. Toevalligerwijs zocht Select Windows net een partner in Groningen. “We zijn blij dat we zo’n sterke ondernemer mogen verwelkomen,” vindt marketingmanager Van Select Windows, Amanda Knol.

Meeprofiteren
“Een perfecte overstap,” vindt ook Bennie. Niet alleen belangrijk om met 12 andere sterke partners uit het land met grote regelmaat kennis en ervaring te delen, maar ook om kostenbesparend bezig te kunnen zijn. Dankzij de gezamenlijke inkoop zijn zeer scherpe prijzen te realiseren. Vooral de garantie staat bij Koster Glas en Kozijnen hoog in het vaandel. Het was dan ook Bennie die ervoor gezorgd heeft dat zijn klanten ondanks het faillissement van Kroon Kozijn gewoon de bestaande VKG-Keurmerk garantie konden houden. “Natuurlijk, dat dóe je voor klanten,” redeneert Bennie.
“De noviteiten zijn allemaal te zien in de vernieuwde showroom. Op zaterdag 21 maart a.s. is tussen 10.00 en 16.00 uur een ieder van harte welkom om te komen kijken,” belooft Bennie.

Voor meer informatie neemt u contact op met Koster Glas en Kozijnen op 050-571 49 15.