Meer woongenot met een vouwwand

Ervaar meer woongenot met een vouwwand

Met een vouwwand voorzien van isolerend en geluidswerend glas tot aan de grond betrekt u uw tuin of balkon bij uw woning. In het voorjaar en in de zomer zet u met gemak de gehele achtergevel open!

Flexibel

U kiest zelf of u de delen van de vouwwand naar binnen of buiten opent. Geheel naar links of geheel naar rechts of zowel naar links áls naar rechts zodat u in het midden een opening heeft. Openslaande deuren nemen in veel gevallen te veel plek in. Een vouwwand daarentegen vouwt in als een accordeon, waardoor u op een compacte manier een grote opening naar uw tuin of balkon creëert.

Mogelijkheden

Een glazen vouwwand kent vele voordelen en mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan een vouwwand in een serre of veranda. Bij mooi weer zet u de vouwwand geheel open en bij frissere avonden weer dicht. Een nieuwbouwwoning, een stijlvol landhuis of een moderne stadsvilla, met een glazen vouwwand krijgt elke woning een unieke dimensie.

Op maat gemaakt

Onze vouwwanden worden op maat gemaakt in hout of aluminium en zijn leverbaar in alle denkbare kleuren en structuren. Bovendien zijn alle vouwwanden voorzien van een optimale beveiliging door gekeurd hang- en sluitwerk. De panelen zijn praktisch en eenvoudig te bedienen en de systemen worden vakkundig door onze eigen opgeleide monteurs geïnstalleerd.

Voordelen van vouwwanden

  • ruime opening van woning naar tuin/balkon
  • veel licht in huis
  • gemakkelijk te bedienen
  • geluidswerend, inbraakwerend en onderhoudsarm
  • in vele kleuren leverbaar
  • op maat gemaakt

Meer weten over vouwwanden?

Wilt u meer weten over vouwwanden? Neem dan via ons contactformulier vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.