Vensterbanken

Vensterbanken

Wij hechten net zoveel belang aan de kwaliteit van uw vensterbanken als dat u dit zelf doet. Wij begrijpen namelijk dat u er zeker van wilt zijn dat uw vensterbanken er perfect afgewerkt uitzien en dat deze tegen een stootje kunnen. Om dit te bereiken is meer nodig dan alleen hoogwaardig materiaal. Ook de installatie van een vensterbank bepaalt de kwaliteit van uw vensterbanken.

Kwalitatieve vensterbanken

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in uiteenlopende kluswerkzaamheden. Zo installeren en repareren wij glaswerk, kozijnen, hang- en sluitwerk, gevelbekleding, dakkappelen, (schuif) puien, deuren en dus ook vensterbanken. Hierdoor hebben wij enorme ervaring die wij graag ten goede laten komen aan de kwaliteit van ùw vensterbanken.

Perfecte montage vensterbanken

Bij ons vindt u producten van de hoogste kwaliteit. Of u nu vensterbanken koopt, een deur, pui, luifel of hor. Ze zijn allemaal vervaardigd met de modernste technieken.

Assortiment vensterbanken

Novasil vensterbanken

Vensterbanken van Novasil kenmerken zich door een melamine toplaag in diverse kleuren. De vensterbanken zijn krasvast en UV-bestendig.


Lignodur vensterbanken

Lignodur vensterbanken hebben een breed scala aan modellen en kleuren. Ze zijn leverbaar in de traditionele modellen met een brede of een smalle voorzijde.


Lignodur Stone vensterbanken

Lignodur Stone vensterbanken met de facet geslepen rand in combinatie met drie steenvarianten zorgen voor een realistische natuursteen uitstraling.

Prodec vensterbanken

Met de Prodec MDF vensterbanken werkt u uw kozijn perfect af. De prodec MDF vensterbanken zijn fraai en strak vormgegeven en voorzien van een slijtvaste toplaag.

Meer weten over onze vensterbanken?

Wenst u meer informatie over onze vensterbanken of bent u benieuwd naar de prijzen van vensterbanken? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.