Vensterbanken Groningen

Stevige vensterbanken

Bij Koster Glas en Kozijnen hechten wij net zoveel belang aan de kwaliteit van uw vensterbanken als dat u dit zelf doet. Wij begrijpen namelijk dat u er zeker van wilt zijn dat uw vensterbanken er perfect afgewerkt uitzien en dat deze tegen een stootje kunnen. Om dit te bereiken is meer nodig dan alleen hoogwaardig materiaal. Ook de installatie

bepaalt de kwaliteit van uw vensterbanken.

Gelukkig heeft Koster Glas en Kozijnen al meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende kluswerkzaamheden. Zo installeren en repareren wij glaswerk, kozijnen, hang- en sluitwerk, gevelbekleding, dakkappelen, (schuif) puien, deuren en dus ook vensterbanken. Hierdoor hebben wij enorme ervaring die wij graag ten goede laten komen aan de kwaliteit van uw vensterbanken.

Vensterbanken van Koster Glas en Kozijnen

Bij ons vindt u producten van de hoogste kwaliteit. Of u nu vensterbanken koopt, of een deur, pui, luifel of hor. Deze zijn vervaardigd met de modernste technieken. U kunt deze natuurlijk zelf monteren, maar wij doen het ook graag voor u. Behalve dat dit u veel tijd en moeite bespaart, kost dit u ook weinig geld; voor onze diensten betaalt u niets meer dan zeer redelijke prijzen. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op deze montage.

Wilt u meer weten over onze vensterbanken?

Wilt u meer weten over onze vensterbanken of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

of bel 050 – 571 49 15. U kunt ook langskomen in onze showroom.