Rolgordijnen Groningen

Op maat gemaakte rolgordijnen YANA

De YANA rolgordijnen zijn leverbaar in meer dan 60 kleuren, prints en stoffen. Geen interieurtrend gaat YANA voorbij. YANA rolgordijnen zijn ook verkrijgbaar in verduisterende kleurtinten en daarom uitermate geschikt voor slaapkamers.

De YANA wordt geleverd in een compacte cassette met geleiders die vakkundig gemonteerd worden door onze ervaren monteurs. Het is toepasbaar op alle draaikiep- en vaste ramen. Voor het plaatsen van de rolgordijnen zijn geen boorgaten nodig, ze worden geplaatst op de glasplaten.

Op maat gemaakte rolgordijnen YANA PLUS

Ramen zijn de visitekaartje van uw woning. Het is daarom belangrijk om veel aandacht te geven aan uw voorgevel.De YANA PLUS rolgordijnen zijn speciaal ontworpen voor kozijnen met een draaikiepsysteem.

De YANA PLUS wordt uitsluitend op maat gemaakt. De rolgordijnen zijn van 2 lagen stof voorzien, bestaande uit transparante en niet transparante banen. D.m.v. een kettingbediening kunt u de rolgordijnen op en neer laten gaan en kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen.

De YANA PLUS word geleverd in een compacte cassette met speciale geleiders die gemonteerd worden op de glaslatten. De draai- en kiepfunctie van uw raam wordt nooit belemmerd en u behoudt ventilatiemogelijkheden zonder dat uw rolgordijn in de weg zit!

Wilt u meer weten over onze rolgordijnen?

Wilt u meer weten over onze rolgordijnen of heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 050 – 571 49 15.

U kunt ook langskomen in onze showroom.