Kozijnen Groningen

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het plaatsen van kozijnen in Groningen? Dan bent u bij Koster Glas en Kozijnen aan het juiste adres. Koster Glas en

Kozijnen is al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor vele verbouwingen in en rondom het huis en dat maakt Koster Glas en Kozijnen hèt bedrijf voor het plaatsen van uw kozijn, deuren en een grote verscheidenheid aan glas.

Ruim assortiment

De producten en diensten van Koster Glas en Kozijnen vinden hun oorsprong in het repareren en plaatsen van diverse soorten glas en het monteren van een grote verscheidenheid aan kozijnen. In de loop van de jaren is een groot aantal producten opgenomen in het assortiment zoals: kunststof- en houten kozijnen, gevelbekleding, dakkapellen, schuifpuien, alle soorten dubbele beglazing, dakvensters, binnen- en buitendeuren, garagedeuren, polyester dakgoten, horren, zonwering en nog vele andere aanverwante producten.

Daarom kiest men voor Koster Glas en Kozijnen

  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Altijd uitgebreid advies
  • 10 jaar garantie op glas en kozijnen
  • Vakkundige montage
  • Snelle service

Kunststof kozijnen Groningen

Kunststof Kozijnen hebben de afgelopen 15 jaar een enorme vlucht gemaakt in de Nederlandse kozijnenbranche. Waar de bouwtraditie standaard hout toepaste, is nu kunststof het meest gebruikte materiaal bij de kozijnrenovaties. Dit is natuurlijk niet voor niets, er zijn veel voordelen van kunststof.

Maak uw leven kleurrijk met kunststof kozijnen

Bij de kunststof kozijnen van Koster kunststof en kozijnen heeft u een ruime keuze aan kleuren! Kies uit strak wit, warm crème, donker eiken, spargroen, mahonie hout, blank eiken en nog veel meer. De kleurkeuze is groot, in de showroom kunt u verschillende ramen met kleurstellingen bekijken.

Wilt u meer weten over onze kozijnen?

Wilt u meer weten over onze kozijnen of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

of bel 050 – 571 49 15.

U kunt ook langskomen in onze showroom.