Houten kozijnen

Houten kozijnen

Koster Glas en Kozijnen levert houten producten voor zowel renovatie, restauratie, nieuwbouw en utiliteitsbouw. Wij leveren hoogwaardig ambachtelijk timmerwerk als ook authentiek timmerwerk, waarbij wij oog voor details en uw wensen hebben. Hierdoor passen onze producten perfect bij uw pand en blijft de bestaande sfeer gehandhaafd. Bij renovatie van monumentale panden wordt vaak gevraagd om bestaande ramen, deuren, lijstwerk, speciale profielen etc. na te maken. Wij kunnen bijna alles reproduceren. 

Kozijnen en ramen

Kozijnen en ramen worden op maat gemaakt. U heeft grote keuze uit houtsoorten. De kozijnen en ramen worden voorzien van glaslatten, tochtdichtingen, beglazingsprofielen, hang- en sluitwerk en grondverf. Alles natuurlijk volgens de wensen van de klant. Kozijnen kunnen in diverse uitvoeringen gemaakt worden, bijvoorbeeld als schuifpui, dakkapelkozijn, erker of binnen kozijn. Ook voor de ramen zijn diverse uitvoeringen mogelijk, zoals een naar buiten- of naar binnendraaiend raam, een draaikiepraam, een vastraam, een stolpraam, een uitzetraam of een schuifraam. Alle ramen zijn voorzien van inbraak werend hang- en sluitwerk of het nu gaat om een rond-, toog-, schuin, - of standaardkozijn, bijna alles is mogelijk.

Meer weten over onze Houten kozijnen?

Wilt u meer weten over onze houten kozijnen of heeft u nog vragen? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.