Een hefschuifpui met een luxe uitstraling

Bij Select Windows kiest u uit verschillende schuifpuien: een schuifpui, een hefschuifpui of een kiepschuifpui. Stuk voor stuk geven ze u een fraaie opening van woning naar uw tuin of balkon. U haalt met onze schuifpuien direct de voordelen van kunsstof in huis: onderhoudsarm, duurzaam, isolerend en inbraakwerend. 

De luxe uitstraling van de hefschuifpui

De hefschuifpui is de bekendste schuifpui. Het is de zwaarste variant en heeft de meest luxe uitstraling. U kiest uit 2, 3 of 4 delen die u naar links of rechts schuift. Bij de hefschuifpui kunt u de schuifdelen breder maken. Het schuifdeel kan tot wel 3,40 meter breed gemaakt worden. Dankzij deze grote glazen delen valt er lekker veel licht naar binnen en heeft u onbeperkt zicht naar buiten. Met gemak past u deze schuifpui toe als achterpui over de gehele breedte van uw woning, op uw slaapkamer naar het dakterras, op uw balkon of als winkelpui. Onze schuifpuien zorgen voor een soepele bediening en lopen zo licht dat ook ouderen en kinderen de deur gemakkelijk open en dicht kunnen schuiven.

Inbraakveilige schuifpui

U kunt uw hefschuifpui zowel van buiten als binnen afsluiten. Dicht is ook echt dicht: winddicht, watderdicht en inbrekersdicht. Wij maken uw hefschuifpui op basis van de hoogstaande Schüco profielen in onze eigen Nederlandse fabriek GevelNed. Op maat en standaard voorzien van veiligheidsglas. 


U kunt kiezen uit 125 kleuren met een houtnerf, matte of metallic structuur of onze allernieuwste LIGNA houtlook structuur. 

Optineel: screenline® binnenzonwering plissé hordeur

Wanneer u dat wilt, kunt u kiezen voor een Screenline® binnenzonwering. Wij plaatsen uw jaloezieën tussen het gelaagde veiligheidsglas zodat wind, vuil en stof geen schijn van kans hebben. U bepaalt zelf hoeveel daglicht u naar binnen laat. 

Voordelen van een hefschuifpui

Onze hefschuifpuien zijn onderhoudsarm kunsstof en hebben dankzij de kleur, structuur en de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) de uitstraling van hout, maar er zijn meer voordelen: 


  • in grote formaten leverbaar
  • voorzien van een sterke aluminium onderdorpel
  • voorzien van een kierstandhouder om de pui op een kiertje te zetten 
  • optioneel: ventilatieroster van plissé hordeur

Meer weten over onze hefschuifpuien?

Wilt u meer weten over onze hefschuifpuien of heeft u nog vragen? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.