Deurkozijnen Groningen

U wilt natuurlijk fraaie deurkozijnen die talloze jaren zonder enig probleem werken. U maakt er immers vaak gebruik van. Bovendien staan deurkozijnen altijd in het zicht. De uitstraling, afwerking en het gemak waarmee u deze bedient is dus essentieel. Zelfs nog belangrijker is de braakveiligheid van uw deurkozijnen. Deze wilt u feilloos hebben, zodat inbrekers niets kunnen beginnen.

Over onze deurkozijnen

Zowel de houten als kunststof deurkozijnen van Koster Glas en Kozijnen zijn bijzonder fraai. Onze kunststof kozijnen kennen vooral vele voordelen: ze zijn onderhoudsarm, het is duurzaam, brandvertragend, milieuvriendelijk en inbraakveilig. Bovendien kunnen kunststof kozijnen in een profiel geleverd worden dat niet valt te onderscheiden van een natuurlijk houten kozijn. Houten deurkozijnen kennen natuurlijk weer andere voordelen, waarover wij u graag adviseren.

Deurkozijnen: onze specialiteit

Koster Glas en Kozijnen realiseert dit dagelijks voor vele tevreden klanten. Wij leveren en installeren kunststof en houten (deur) kozijnen. Onze montage en plaatsing van hang- en sluitwerk voldoet ook aan het politiekeurmerk veilig wonen. Bovendien zijn wij een officiële VKG-dealer met het VKG-keurmerk. Graag horen wij wat wij voor u mogen betekenen.


Wilt u meer weten over onze deurkozijnen?

Wilt u meer weten over onze deurkozijnen of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

of bel 050 – 571 49 15. U kunt ook langskomen in onze showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.