Dakrandpanelen

De voordelen van dakrandpanelen

  • Onderhoudsarm
  • Kleurvast en weerbestendig
  • Lange levensduur
  • Milieuvriendelijk
  • 10 jaar garantie

Dakrandpanelen

Wij helpen u graag met het leveren en het monteren van dakrandpanelen. Onze dakrandpanelen zijn leverbaar in 13 populaire kleuren. Er is altijd wel een passende kleur voor uw dakrand klus!

Dakpanelen

De dakranden van een woning vallen vaak niet op, maar zijn onmisbaar voor elke woning. Dakranden zijn erg gevoelig voor weersomstandigheden omdat ze op hoogte worden toegepast.

Onze producten zijn ongevoelig voor weersinvloeden en blijven jarenlang mooi. Schilderen is overbodig. Dit bespaard tijd, geld en het milieu. 

Vakkundige installatie dakrandpanelen

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met installaties, reparaties en alle andere diensten uit, in en rondom het huis. Hierdoor voeren wij onze werkzaamheden zo feilloos, snel en dus betaalbaar uit. 

Wij installeren en leveren uiteenlopende producten voor huizen. Bijvoorbeeld buitendeuren, binnendeuren, garagedeuren, schuifpuien, horren, dakkapellen, aanverwante producten en dakrandpanelen. Profiteert u ook van onze veelzijdige en jarenlange ervaring met het plaatsen van dakrandpanelen. 

Meer weten over onze dakrandpanelen?

Wenst u meer informatie over dakrandpanelen of bent u benieuwd naar de prijzen van onze dakrandpanelen? Mail ons dan of bel: 050-5714915 voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom aan de Lavendelweg 19 in Groningen.